Jump to content

Hamster Free Video Converter 1.0.0.12 Portable


TornadoEffect

Recommended Posts

  • Moderator

20100808025056.jpg

Hamster Free Video Converter 1.0.0.12 Portable | 19.0 Mb

turkishq.gifHamster Free Video Converter, kullanıcılarına kolay ve basit bir arayüz sunarak kolayca video format dönüştürme işlemlerini gerçekleştirme imkanı vermekle birlikte aynı zamanda kullanıcıları için sadece arayüz kalitesi değil işlevsellik kalitesi de sunmaktadır. Hamster Free Video Converter yazılımı sayesinde artık video dönüştürme işlemleri uzun vakit aralıklarınızı almayacak gibi görünüyor.

Hamster Free Video Converter, sürekli olarak gelişen teknoloji hayatımızda bir çok video formatı gelmesiyle birlikte işlerimizin zorlaşmasından kaynaklı olarak HamsterSoft şirketi tarafından bilgisayar kullanıcılarının yararlanabilmesi için tamamen ücretsiz olarak kullanıcı beğenisine sunulmuştur. İndirLine ekip incelemelerimiz de yazılımın en önemli ve etkin özelliklerinden birisi şüphesiz ki türkçe dil desteğinin olmasıdır.

Hamster Free Video Converter yazılımının bizlere sunduğu diğer özellikleri kısaca sizler için özetlersek yazılım hakkında daha ayrıntılı fikirlere sahip olacaksınızdır. Yazılım içerisinde bulunan kullanıcı kolaylığı için tasarlanmış icon ve buton kontrolleri kullanım için bir avantaj olarak gösterebilir. Diğer basite indirgenmiş bir özellik ise formatını bilmediğiniz video bulunduğu zaman program sizler için bünyesinde bulunan formatlarla uyum testi yaparak sizler için belirlemektedir. Kısaca ücretsiz bir video format dönüştürücü olan bu yazılım kullanımı çok kolay olmakla birlikte bütün bu özelliklerin yanında ücretsiz olması kullanıcıların beğenisini toplamaktadır.

w9fyx4.png

http://hotfile.com/dl/60588404/ef7d466/Hamster_Free_Video_Converter_v1.0.0.12.rar.html
or
http://www.filesonic.com/file/16333541/Hamster_Free_Video_Converter_v1.0.0.12.rar
or
http://oron.com/fb12r136qe4e/Hamster_Free_Video_Converter_v1.0.0.12.rar.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...