Jump to content

Joboshare Dvd Toolkit Platinum 2.6.9.0804 Portable


TornadoEffect

Recommended Posts

  • Moderator

20100806020327.jpg

Joboshare DVD Toolkit Platinum 2.6.9.0804 Portable | 28.13 Mb

turkishq.gifJoboshare DVD Toolkit Platinum yazılımı içerdiği dört farklı araç ile DVD konusunda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm gereksinimleri karşılamaktadır.

Bünyesinde bulunan yazılımlara göz atarsak:

Joboshare DVD Ripper Platinum AVI, MPEG4, WMV, DivX, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, SWF, MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3 gibi neredeyse tüm popüler video ve ses biçimlerini destekleyen bir araçtır, DVD filmleri mükemmel kalite ve süper hızlı bir şekilde DVD Ripleminizi sağlar.

Joboshare Video Converter programı profesyonel bir video dönüştürme yazılımıdır. Pek çok popüler video dosya biçimini desteklemektedir.

Joboshare DVD Copy DVD film kopyalama programıdır. Beğendiğiniz DVD filmlerinizi boş bir DVDR'ye kopyalayabilmeniz mümkün. D9 ve D5 de dahil bütün DVD formlarını destekler ve kopyalarken bütün yan menü ve öğeleriyle beraber kalite kaybı olmadan kopyalar. Sıkıştırma özelliği de mevcut. Kopya korumalı DVD'leri bile kopyalayabilen başarılı ve kullanışlı bir uygulama.

Joboshare DVD Creator DVD oluşturan profesyonel bir DVD düzenleme ve DVD yazma yazılımıdır. Sadece birkaç adımda, tüm video biçimlerini (AVI, MPEG, DAT, MPG, WMV, ASF, MP4, 3GP, VOB) kolayca DVD biçimine dönüştürebilir ve bu şekilde yedekleyebilirsiniz.

w9fyx4.png

http://www.fileserve.com/file/FhxauRs
or
http://hotfile.com/dl/60030361/bb565fb/JOBDVTOPLA_Portable.rar.html
or
http://rapidshare.com/files/411243738/JOBDVTOPLA_Portable.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...