Jump to content

3Ds Max 9 Keygen Problemi?


akilli55

Recommended Posts

yaklaşık 20 gb'lık ghost image dosyamız mevcut. Bu image dosyamızı yeni aldığımız 2 tb'lık hdd'ye kurulumunu yaptık. Sorunsuz sistem açılıyor, çalışmasında ve diğer programlarda herhangi bir sorunumuz yok. Yalnız önceden beri kullandığımız 3ds max 9 daha önceden aldığımız ghost image dosyamızın içerisinde kurulu olarak geldiğinden bu yeni hdd'de keygen sorunu oluşturmakta.

Bildiğiniz üzere 3ds max 9 keygen sistemi şu şekilde çalışıyor. ilk önce bir seri numarası giriyoruz. akabine program size bir seri no daha veriyor. bu seri no'yu keygen'e tekrar giriyoruz ve karşılığı olan yeni seri no'muzu alıp 3ds max programında ilgili aktif etme bölümüne girdikten sonra programımız normal çalışıyor.

Sorun daha önceden sistemde kurulu olduğundan ilk açtığımda tekrardan son seri no'yu girmemi istiyor. Son seri no'yu girmeme rağmen yanlış kabul ediyor. Komple sistemden programı kaldırıyorum. Tekrardan farklı sürücü dahil değişik klasörlere yüklememe rağmen ilk seri no girmeme izin vermiyor. Zira ilk seri no ve kendisinin verdiği seri no halen sistemde kabul ediyor. Buna mukabil son seri no'yu girmemi istiyor ve girsem dahi yanlış kabul ediyor.

Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Bu sorunu aşma imkanımız yok ise "3ds max 9 Portable" linki bilen var mı arkadaşlar? yalnız 9 versiyonu olmak zorunda. Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...