Jump to content

Visual Basic Framework Ve Dosya Gömme


talham44

Recommended Posts

dünden beri forumu arıyorum ama visual basicte nasıl dosya ya da framework gömüleceğini bulamadım birb iki konu vardı ama linkleri çalışmıyordu.visual studio 2010 kullanıyorum lütfen yardım edin. projeme framework ve herhengi bir dosya nasıl gömebilirim.

Link to comment
Share on other sites

"Setup projesine “dotnetfx.exe” dosyasını dahil edilmesini sağlamak istiyorsanız, başka bir deyişle kurma işlemi sırasında herhangi bir siteden download yapmanın bir zorunluluk olmasın istiyorsanız Solution Exporer penceresinde setup projesi seçili iken Project menüsünden komut verip setup projesi özelliklerinin listendiği diyalog kutusunu ekrana getirmelisiniz.

Bu diyalog kutusundaki Prerequisites düğmesini tıklarsanız projenin kurulacağı hedef bilgisayarın sağlaması gereken şartlar konusunda ayarlama yapılan diyalog kutusu ekrana gelir. C# projelerinin gerek duyabileceği muhtemel bileşenlerin listelendiği bu diyalog kutusunda .NET Framework ile ilgileneceğiz.

Bu nedenle diyalog kutusunun üst kısmında .NET Framework’ü temsil eden onay kutusunu seçtikten sonra alt kısımdaki 3 radyo düğmesinden 2. sini seçmek gerekir. Yani Download prerequetes from the same location as my application radyo düğmesini seçmelisiniz. Bu seçimden sonra önce Prerequisites, ardından Property Pages diyalog kutusunu kapatıp Setup projesini derlerseniz Debug klasörü içinde dotnetfx adında bir klasör hazırlanır ve .NET Framework ile ilgili dosyalar bu klasöre konulur."

Link to comment
Share on other sites

cevap için teşekkürler üstad ama bahsettiğim tam olarak bu değil yaptığım projeyi exe formatına ya da msi formatına dönüştürmek istiyorum. bunun içinde kullandığım bazı dosyalar var onları bu exe nin içine gömmek istiyorum.bahsettiği m tam olarak buydu

Link to comment
Share on other sites

üstad onu biliyorum hatta smart install maker daha güzel yapıyor ancak benm istediğim vb de kullanmak eğer onu biliyorsan kısa bir şekilde bahsedersen sevinirim bilmiyorsanda canın sağolsun cevaplar için sağol

Link to comment
Share on other sites

ismail hocam projeme bir dll dosyası entegre etmek istiyorm aslında ediyorum ama kendim bilgisayarımda deniyorum oluyr ancak farklı bir bilgisayarda hata veriyor dosya bulunamadı diyor dll dosyasını resources te gösteriyor ama compile ettiğimde olmuyor.yani hata veriyor.dll dosyası kullanacağım sadece projeyi çalıştırdığımda kendini otomatik kopyalayacak verdiğim komut satırına.ilgin için teşekkür ediyorum

Link to comment
Share on other sites

konu güncel hala bir çözüm yolu bulamadım aramadığım gezmediğim yer kalmadı

DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine 289kcyd.jpg Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Düzenleyiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...