Jump to content

Çalıştırın Saksıları....


Sirius

Recommended Posts

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden geçerek duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Buradaki soru şu: Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

saat kullanılmayan eski bir saattir aslında ve yatağın altına kaldırılmış olan saatin duvarda olması kızı şaşırtmıştır yatağın altını kontrol eder ve oda ne :)

Link to comment
Share on other sites

Saati farkedip yatağın altına baktığına göre saat önceden duvarda değildir. Demekki saat yatağın altındaydı. Işığın yansımasıyla farkettiği saatin neden orada olduğunun cevabını aramak için yatağın altına bakmıştır. Oraya baktığında da cesedi görmüştür.

Link to comment
Share on other sites

Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken.. . Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır.. not alıntıdır :D

Link to comment
Share on other sites

Duvara bakar saat durmuş, o zaman sessiz odada bu saat tik tak ları nerden gelmektedir der, tik takların geldiği yere bakar...baktığı yerde yatağın altıdır. sesler cesedin kol saatinden geliyordur...

Hocam müthişsin.. :)

Link to comment
Share on other sites

Bunlar sadece öldürme işinin pazarlığını yapmış anlaşılan..

Ceset evde kaldıktan sonra ne anladık o işten?

Kızın başı belada.. Kendi öldürse bari katile para vermezdi..

Bence far ve saat yanıltmadan ibaret. Olayın far ve saatle ilgisi yok.

Cevabı başka cümlede aramak lazım. Bu tip soruların cevapları genelde böyledir.

Link to comment
Share on other sites

Dışarı çıkan kızla, katil iş birlikçidirler. Katilin eve girip kızı öldürmesi için kız dışarı çıkmıştır katilin gelip kızı öldüreceğini bilmektedir ama cesedi nereye saklayacağını bilmemektedir. Katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar, fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu farketmez gecenin karanlığında. Kızı yatağın altına koyup uzaklaşır... Daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez... Arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken.. . Ve nihai son arkadaşının cesediyle karşılaşır..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...