Jump to content

Star Wars Unlashed 2 ...


Tilki1453

Recommended Posts

swtfu2-box-art-04c093fbe0ff10.preview.jpg

4_20.preview.jpg

6_20.preview.jpg

7_17.preview.jpg

1395532-cato_vista_super.preview.jpg

star-wars-force-unleashed-2.jpg

Star_Wars_Force_Unleashed_2.jpg

Star Wars: The Force Unleashed yazma Kazanılan birçok övgü ve debuted içinde 2008 hikaye onun, anahtar arasında onları kayıt övdü-ödüller kırma satış ve sanayi. Con-Bugün de Comic Uluslararası Blackman San Diego, yazar ve yapımcı Haden devamı onun üzerine dökmek ışık, Force Unleashed II, başarı, inşa halinde.

İlk oyun çırak tanıttı Starkiller, Darth Vader gizli ve marka söyledim yeni bir hikaye III ve IV Episodes kümesinde keşfedilmemiş arasında dönemin Star Wars destan. "Oyunun bu sonunda, Starkiller İttifak yavru kuş kurban korumak için kendini amacıyla," Blackman açıkladı. "Hangi için fikir biraz sol bize bir reçel beyin fırtınası başladı ne zaman Force Unleashed II. in Starkiller hikayesi durum bu yüzden çekici ki çok satan romanından uyarlama içine onun o tonozlu. "Story LucasArts olduğu önemli derece bizi. Biz amaçlanan biliyordu Starkiller içinde yaşam yeri bir vardı hala onu - hayır cinas," Blackman "dedi.

Yeni oyun bu yeni doğmakta olan İsyanı liderleri Darth Vader dan kaçak olduğunu açıklıyor artık tanıdık açılış hikayesi tarama ile başlar. Vader's TIE avcı Kamino bir yağmur-swept ayaklık-kent, büyük bir İmparatorluk klonlama işleminin sitede geldi. gizli bir tesiste, Vader bu Starkiller bir klon - veya en azından Dark Lord diyor ortaya çıkarır - orijinal genetik bilginin inşa. Clone bir kez daha Vader's teklif yürütmek yoğun eğitim uğramıştır. Ama kusurlu klon geçmişle o garip devraldığını perili olduğu."Özellikle, Juno Eclipse vizyonları peşindeyim's. Sen o ilk hikaye onun sevgilisi olarak hatırlayacağım," Blackman "dedi. "O dışarı başını onu bile alamaz. O kadar güçlü's, hatta onu bir hologram görüntüsü olarak dışarı vurmak için kendini getirmek olamaz." Bu ilan Vader ister Starkiller bir başarısızlık klonlanmış. Öfkeli, çırak ücretsiz klonlama tesis, ve tatili sonra Vader's savaşçı çalarak Kamino kaçmaya - ki burada oyun yaratmasıdır çalışır.

görülen Episode III ve (dünyanın Cato Neimoidia-kaçak Starkiller köprü yanındaki sefer The Clone Wars). Dünya spor kan için çok büyük bir arena olduğunu yerleşik Imperial baron bir koşmak tarafından. Starkiller baron biliyor General Rahm Kota ilk kurtulan bir Jedi oyun oldu, esir için mücadele etmek ve zorla. "Starkiller Kota gider kurtarmak için var, o da bir eşdeğer temelde ile mücadele yolunu bulur Star Wars casino, "Blackman" dedi. "Bu oyuncular çok langırt benzeyen dev bir makine. Bu gürültü ve renk mümkün olacak gitmek çok ortasında imha birçok oluştur oraya."Starkiller sonunda haftada bir katı için girdiği arenaya canavarlara karşı mücadele Kota ücretsiz olarak sahiptir. Kızgındı, baron henüz en büyük şampiyonu serbest bırakmaya çalışmaktadır: titanic garez-öldürme gorog, "bu olursa da yaratık olarak geçen o yıl, seni gördüm yaptı römork biz duyurmak bizim," Blackman "dedi. serbest olduktan sonra, Kota celp Starkiller eski gemi, Rogue Shadow, ama umut rağmen onun, Starkiller gemi ve kokpit Juno bulmak değil. Kota takip kaybetti onu dağınık olarak Rebel sahip filo.

"Kota İmparatorluğu'nda görür Starkiller bir karşı onu çevirmek fırsat," Blackman "dedi. "O topu yıkım bir istediği gibi kullanmak Starkiller ve Starkiller halindeyken saldırı. Noktası bu adresten istediğini hiçbiri. O sadece Juno ile bir araya olmak istiyor. Argüman sayesinde onların, Kota yanlışlıkla vardır 'slip ismi sağlar Dagobah,' hangi bize özel bir anlam tüm Star Wars hayranları. " Ne zaman var olur bataklık Starkiller, muğlak gezegen olsa da olur, zaman başka bir at ortaya olmak.

Dagobah bağlantısını yalnızca değildir Force Unleashed II bulunmuyor Empire Strikes Back. zaman Açığa ilk bugün için oyun olduğunu Boba rol hikayenin önemli küçük ama bir Fett oynar. Bir sinema sahnesinde seyirci gösterilen Starkiller işe Vader özellikleri izini Fett. "Biz taraftar olarak onlar gibi istedik biz çünkü karakter kerata sadece yapmadığını biz emin," Blackman vurguladı. "Biz karakter vardı's Fett Boba gerçek çok dikkatli kalmak."tarkiller çok kişisel bir yolculuğa hikaye boyunca devam edilecek, cevaplar arayabilir ve gerçekten onun çok insanlık. "Biz gerginlik üzerine inşa etmek istedim olup olmadığını gerçekten bir klonudur," Blackman "dedi. "Erken oyunda, Vader Starkiller o birdir, ama ne zaman Starkiller Kota ile bir araya söyler, Kota üzerinde şüphe atmalarını. O imkansız olduğunu söylüyor. Bizi işte böyle hikaye kırık parçası oldu. Nosyonunu Starkiller bir oldu clone bizim için çok takımda kutuplaşma oldu - Bazı fikir sevilen, bazı çok olmadı. kararı gerginlik almak ve hikayenin bir parçası yapmak öylesine için yapar, aklımda, daha güçlü bir hikaye. "

genel bakış Beyond anlatı, Blackman de belirli oyun mekaniği ve geliştirme açıklanan Force Unleashed II, tüm Kamino sırılsıklam's oyun oynarken yoluyla bir demo-erken seviyelerde yağmur. O deneyimi dedi, aldı LucasArts ilk oyun oyun için kalp avid görüşlerden ilgili ve üstün bir yapım bu yeni gerçekten konsantre üzerinde.

Yeni bir oyun modu "Run Aslında Starkiller alt hayatınızı" anları için anılan, daha az bir enforcer etrafında bu kez daha bir kaçak olduğunu. Oyunun bazı yaklaşan tehditten Starkiller navigasyon üzerinde durulacak, tüm düşman ve karışmalarına kapalı savaşırken.

Starkiller şimdi, yalnızca anında görsel olarak ilk oyundan Oyun ayırt yardımcı değil iki Lightsabers, brandishes ama yepyeni bir mücadele tarzı açılır. "Ona çok daha hızlı saldırı sağlar," Blackman "dedi.

ilk oyun bütün favori Force güçler çeşitli yenilerini daha katıldı geri şunlardır: hatta Jedi Mind Trick dışarı çıktı olduğunu. Ne zaman düşman o tabi, bunlar kendilerini en yakın köprüden atlamak ya da en yakın müttefiki saldırı mecbur bulabilirsiniz. A anahtar yeni yetenek Force Fury, bir amped süresi sınırlı unleashing tüm Force yeteneklerini geliştirir olduğunu. "Force Fury olarak, kelimenin tam anlamıyla bir AT-ST ezmek için güç tutuş kullanabiliriz," Blackman, "dedi ve tüm lightsaber aniden değişen saldırıları haline tarak. You stormtroopers bütün bir gruba çıkarmak yapabileceksiniz sadece bir lightsaber hamle avuç. " A Force Fury metre ne kadar potansiyel size güç kullanmayı içeren, ama parça Force Fury de değil bir all-ayrıntılı saldırıdır. Sen bunun dışında herhangi bir zamanda, bazı daha sonra kullanmak üzere yeteneğinin korunması iptal edebilirsiniz.

Düşman AI Force Unleashed II nüanslı şimdi daha değişik ve. Oyunun tüm sayıda düşmana karşı birlikte ilk daha savaşçı, daha az düşman poz zorlukları çeşitliliğinin zengindir. Bu şeyler arasında başka, oynanış değişebilir servisi yapar.

"Bir eleştiriler biz TFU hakkında got notu olduğunu-bir tür olduğunu tüm" Blackman itiraf ediyor. "Eğer dikkat hangisini seçmeli olduğu için, zaman mücadele tüm aldı üst doğru, non-stop over-the-, ama biz gerçekten pacing kadar kırmak istiyordu Force Unleashed II. bitirmek için o, devamı düşmanlar yolları kullanın Force yetkileri sipariş almak out olacak en iyi çıkış dahil daha fazla hikaye endam olarak puzzle oyunu gibi, anları taktik ve bulmaca elemanları.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...