Jump to content

Ghost Recon Future Soldıer


Tilki1453

Recommended Posts

Ghost-Recon-Future-Soldier_Logo-small-wide.jpgGhost-Recon-Future-Soldier-in-ilk-goruntuleri-ve-detaylari-100328014620.jpgBu defaki oyun adına uygun bir şekilde gelecekte geçiyor (GRAW2'den 10-15 yıl sonra) ve Hayaletler Rusya başkanına suikast yapmayı hedefleyen bir başka aşırı milliyetçi grubun planlarına çomak sokuyor.

Oyunun teaser videosunda da görüldüğü gibi gelişmiş optik kamuflajlar, oyuncuların seride ilk defa yuvarlanmasını ve zıplamasını sağlayan harici bacak iskeletleri, zırhlı muhafız robotlar ve gelişmiş yakın dövüş sistemi bizi bekliyor. Yani Metal Gear serisinde gördüğümüz tarzdan şeyler. OPM'in deyimiyle geleceğin askeri ayaklı bir F16.

Ghost Recon: Future Soldier'da dört kişilik yardımlaşmalı bir mod mevcut. Bu modda karakter sınıflarının büyük önem taşıdığı söyleniyor. Her sınıfın kendine özgü araçları ve silahları var: Keşif Piyadesi'nde optik kamuflaj, Keskin Nişancı'da kalp atışı sensörü ve Komando'da omuz füzesi. Ayrıca seride ilk defa Future Soldier'da bölük komutları olmayacak. (Alıntıdır)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...