Jump to content

Arkadaşlar Zengin Oldum


alioren

Recommended Posts

orjinali

VIDE 2010 PROMOTIONAL

IN CONJUNCTION WITH MICROSOFT ORGANIZATION

[email protected]

Congratulations!ALI

Dear ALI,

Your email has won a total Cash Prize of (One Million, Five Hundred Thousand United States Dollars Only) WINNING INSURANCE COVERAGE POLICY NUMBER: ------- , INSURANCE COMPANY: (OLD MUTUAL INSURANCE SA) WINNING CODE NUMBER: ------ Reference Number: LSUK/----- Ticket Number: ------: Secret Code: ALI-------: Cash on file: US$ 1,500,000.00 VIDE 2010 PROMOTIONAL AND MICROSOFT ORGANIZATION, collects all the email addresses of the people that are active online all over the world from America, Europe, Middle East, Africa, Asia and Australia, as part of International Email Award Promotional Program which is conducted annually to promote computer literacy worldwide as well as to advertise our software and computer products. This promotion was sponsored by a conglomerate of software and computer promotion companies like Intel Group, Toshiba, Dell Computers Apple, and other International software and computers manufacturing Companies, among the millions that subscribed we only select five people every Month as our winners through computer ballot System without the winner applying, we congratulate you for being one of the people selected. To file for your claim, please contact Our Online Foreign Operations Award Promotional Claim Agent in South Africa for quick release of your fund. For security reasons, you are advised to keep your winning information confidential till your claims is processed and your money remitted to you. This is part of our precautionary measure to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program by some unscrupulous elements.

CLAIM AGENT: Dr. Mohammad Amin

Email: [email protected]

Tel: + 27 83 4892 815

With the following vital information:

Full Name:.......Winning Code Number..Insurance Coverage Policy Number..

Secret Code ................Address:.......Nationality:.......Occupation:........Sex:.Age:Marital Status

Reference NumbersTicket Number Phone Number NB: All response must be sent to your assigned Online Foreign Operations Award Promotions Claim Agent contact email given above and any claim not made before (10) working days from date of notification indicate that the winner has voluntarily forfeited his/her winnings.

On behalf of our CEO Mr. Bill Gates, all the Vide 2010 promotional sponsors, we congratulate you on your winning..

Mrs. Fatima Mubarak Faro (Publicity Secretary) Guarantee.

Prof. Albert Southgate (On-line Coordinator) Guarantee.

türkçesi

Vide 2010 PROMOSYON

MICROSOFT ORGANİZASYON İLE

[email protected]

Tebrikler! ALI

Sevgili Ali,

E-postanızın (Bir Milyon Beşyüz Bin ABD Doları Only) SİGORTA KAPSAM POLİTİKA NUMBER KAZANMIŞ toplam nakit ödül kazandı: -----, SİGORTA ŞİRKETİ: () NUMARASI KOD: ----- KAZANMIŞ Mutual Insurance SA OLD ----Referans Numarası: LSUK/2041/---- Bilet Numarası: 564742-----: Secret Code: ALI-20105----: Dosya: US $ 1,500,000.00 vide 2010 PROMOSYON VE MICROSOFT ORGANİZASYON üzerinde nakit, tüm e-posta toplar aktif kişilerin adreslerini Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Avustralya'dan tüm dünyada, yılda yanı sıra bilgisayar okuryazarlığı dünya çapında tanıtmak için yazılım ve bilgisayar ürünleri tanıtımı için yürütülen Uluslararası Email Ödülü Promosyon Programı'nın parçası olarak online. Bu promosyon yazılım ve Intel Grubu, Toshiba, Dell bilgisayar Apple gibi bilgisayar promosyon şirketleri bir çakıltaşı, ve diğer uluslararası yazılım ve bilgisayar üretim şirketleri, sadece beş kişi her ay bilgisayar oy pusulası aracılığıyla kazanan olarak seçmek Abone milyon arasında sponsor oldu Sistem kazanan yapmadan, biz bir kişi seçilmiş olduğun için kutluyorum. başvurunuz için dosya, Güney Afrika için fon çabuk serbest bırakılması için Online Yabancı İşlemleri Ödülü Promosyon İddia Agent irtibata geçiniz. Güvenlik nedeniyle, sen gizli senin iddia dek kazanan bilgi tutmak için tavsiye edilir ve para transfer edilen işlenir. Bu bizim önlem parçası çift ve bazı vicdansız elemanları tarafından bu programın yersiz kötüye iddia kaçınmaktır.

İDDİA ACENTA: Dr Mohammad Amin

E-posta: [email protected]

Tel: + 27 83 4892 815

Aşağıdaki önemli bilgileri ile:

Tam adı :....... Kazanma Kod No ... .. Sigorta Kapsamı Politikası sayısı ... ..

Secret Code ................ Adres :....... Uyruk :....... Meslek :........ Cinsiyeti: .... Yaş: ... Medeni Durum ... ... ...

Referans numaraları ... ... Bilet Numarası ... ... Telefon Numarası ... ... Not: Tüm cevabı atanan Online Yabancı İşlemleri Ödülü Promosyonlar İddia Agent iletişim e-posta ve herhangi bir iddia daha önce (10) tebliğ tarihinden itibaren iş günü gösteren yapılmaz yukarıda verilen gönderilmesi gerekir ki kazanan gönüllü kendi kazanımlarından feragat vardır.

Bizim CEO'su Bay Bill Gates adına, tüm Vide 2010 tanıtım sponsorları, size kazanan .. sizi tebrik

Bayan Fatima Mübarek Faro (Tanıtım Sekreter) Garantisi.

Prof Albert Southgate (-line Koordinatörü) Garanti On.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

1/3 ini tnc üyelerine dağıtmaya karar verdim hadi tnc sever olun :D

ayrıca modlara özel bi güzellik düşünüyorum

hadi gariban tnc liler gönlü zengin modlara kaç dolar verelim :D

hesap no pm atın...

Link to comment
Share on other sites

Hocam,

1- neye katıldında bu ödül geldi sana?

2- böyle bir ödül olduğuna dair websitesi duyurusu var mı?

3- böyle bişi kazansan ödülü veren kurumun websitesinde yayınlanır kazanan.

4- Bir sana tavsiyem tez canlı olmadan gelen mail adreslerini mail içinden cümleleri scammers (dolandırıcılık) siteleri ile ilgili duyuruları oku..

[email protected]

google search: Email Scammers Target World Cup 2010

Link to comment
Share on other sites

Ali ne haber ya beni tanıdın mı daynın oğlu hani şu kayıp olan ben burdayım bak sonunda seni buldum :)

Hocam bunlar oyun araştır görürsün geçen ay bir abimede sigorta şiketinden 20 milyon $ miras kaldığı maili geldi amerikaya çağırıyorlar fısss seni üzmek istemezdim ama inşallah doğrudur.

Link to comment
Share on other sites

bende bir siteye giriyorum sürekli 1000000.nuncu müşterimiz sizsiniz büyük ödül kazandınız diyor :p :p :p :p Ben hiç reklam yapıyor muyum?

tam 2 senedir 1000000.nuncu müşterisi benim :D

Neyse arkadaşım pek inanmasam da inşallah dediğin gibidir. artık tv ye çıkınca vay bu tnc de yazmıştı deriz bizde :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...