Jump to content

"Türkler Kötü Kokuyor!"


Bırak Gitsin...

Recommended Posts

-turkler-kotu-kokuyor--743037.Jpeg

İstanbul İnönü Stadyumu'nda konser veren Alice in Chains grubu, internet sitesi üzerinden Türkiye hakkında öyle şeyler yazdı ki...

Sonisphere festivali kapsamında 25 Haziran'da İstanbul İnönü Stadyumun'da sahneye çıkan dünyaca ünlü Amerikalı rock grubu Alice in Chains, konserin ardından "Türkiye deneyimlerini" grubun resmi internet sitesi üzerinden yazdılar.

Yazıda Türklere hakaret yağdıran grup üyeleri, Türklerin kötü koktuklarından, İstanbul'un terör merkezi olduğuna kadar hakaret içeren bir çok ifade yer alıyor.

Grubun internet sitesindeki blogda, "İstanbul daha önce gittiğim hiçbir şehre benzemiyor. Dünyanın en büyük dördüncü şehri, yani devasa ve kültürel olarak Amerika'dan çok farklı. Bu kültürel farklardan biri de deodorant." ifadesi kullanılırken, yazı şöyle devam ediyor.

"Otelde üç kez boş asansöre bindim ve üç seferde de lobiye olan sadece yeni katlık yolculukta kusuyordum. Benden önce asansörü kimin kullandığını bilmiyorum ama kişisel koku bombası bırakmıştı. Eğer böylesine kokuyorsanız bir kalıp sabun size yardımcı olabilir."

"Türkiye ilginç bir ülke ama ne yazık ki, program ve havadan dolayı dışarı çıkıp gezemedim."

"Otelden çıkmama sebeplerimizden biri de güvenlikti. İstanbul'a gelişimizden önce gerçekleşen bir bomba eylemi vardı ve konserin de teröristlerin hedefi olabileceği konuşuluyordu."

"Otelin girişinde metal dedektörler vardı. Eğer teröristler dürüst ve kurallara uyan adamlar olsalardı, kesin yakalanırlardı. Ama dedektörlerden geçip, alarmı kapayarak yollarına devam da edebilirlerdi, tıpkı lobide gördüğüm adam gibi. Kendimi güvende hissetmedim. İstanbul'daki konserde şartlar çok da iyi değildi."

"En azından bir bomba imha ekibi, bir çift eğitimli köpek ve bir ton güvenlik personeli vardı. Önemli bir iş yapıyorlardı ama kulise gelen başıboş insanları engellemekte çok ağırdılar. Daha önce kuliste hiç bu kadar çok insan görmemiştim. Ve birçoğunun kimliği yoktu ve birçoğu da yolumu kapatmaktan başka bir şey yapmıyordu. "

"Tekrarlayacak olursam, kendimi hiç güvende hissetmedim. İşin iyi tarafı bomba patlayacak olursa en azından benimle bomba arasında 30 kişilik bir sığınak olacaktı."

Kaynak:Milliyet

Link to comment
Share on other sites

ne yazık ki banyo yapmayı tahretlenmeyi bizden öğrenen bu pislik tohumlarını dinlemek için stada giden bir ton sözde Türk genci var.Bu zındığın lafına mı yanarsın yoksa ardından koşan gençlerimize mi?

Link to comment
Share on other sites

Tarihte çizmenin Avrupa da icat edildiği belirtilmektedir.Çünkü insanlar artık pislikten yürüyemez olmuşlardır ve üzerlerine insan dışkısı bulaşmasın diye çizmeyi icat etmişlerdir.Alt yapıyı Osmanlı'dan öğrenenler şimdi sorsan kabul etmezler bizide beğenmezler

Link to comment
Share on other sites

Kendi kendilerine baktıktan sonra çamur atmaya çalışsınlar.Yabancıların ne kadar ve ne derecede olduklarını herkes biliyor.Dinime küfreden müslüman olsa hesabı olmuş bunun söyledikleri.Soytarılıktan başka birşey değil yaptığı yada kendi kendisini gündeme taşımanın peşinde.

Gelmeseydi hadi gelmiş bir dahada gelmesin gereğide yok zaten üstte para verseler dinlemem böylesini.

Link to comment
Share on other sites

Daha 18. yy.'da içi su dolu fıçıya sıçan;

Şemsiyeyi, balkondan atılan insan boklarından korunmak için icad eden;

Topuklu ayakkabıyı, yoldaki insan boklarına basmamak için icad eden insanlar mı bizi beğenmemişler.

Doğrudur.

Link to comment
Share on other sites

Küçükken inşaata topu kaçmıştır bunun ondan böyle abuk subuk konuşmuştur dengesiz heryerde belli ediyo kendini işte :devil:

Bunların alayı böyle hep çenelerine vurur karaktersiz ve kabiliyetsiz oluşları

Link to comment
Share on other sites

Daha 18. yy.'da içi su dolu fıçıya sıçan;

Şemsiyeyi, balkondan atılan insan boklarından korunmak için icad eden;

Topuklu ayakkabıyı, yoldaki insan boklarına basmamak için icad eden insanlar mı bizi beğenmemişler.

Doğrudur.

Hocam birşeyi unutmuşsun.Hani yatak odası takımı alırken yanında "Tuvalet Aynası" verilir.Bunun sebebi ise (bildiğim kadarıyla) Alice in Chains gibilerinin dede ve nineleri o aynanın karşısına geçer çekmecesini açar ve içine pislermiş.Sonrada onu alır camdan aşağıya atarmış.Bu yüzden adı Tuvalet Aynasıdır.

Hiç düşündünüz mü dünyanın en iyi kokuları neden Fransızlara aittir? işte bu yüzden.(Affınıza sığınıyorum)Yattığı odaya sıçan insan o kokuyu bastırmak için parfümü icat eder.Sonra da dünya markası olur.Şimdi sorsan onlara iyiki sıçmışız der :)

Link to comment
Share on other sites

Evet güzel birşey dememiş. Evet saçmalamış. Belki de böyle birisinin söylemesi doğru değil ama söyledikleri yalan da değil.

Ben bile otobüste çoğu zaman kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Adam kim bilir kaç gündür yıkanmamış ve yukarıdaki demirden tutuyor koltuk altlarını havalandırıyor. Koltukaltı rollon, stick nedir daha bilmiyor. Düzenli yıkanmayı su israfı olarak görüyor. Aramızda böyle insanlar çok.

Evet doğrudur tuvaleti bilmeyen insanlardı. Hatta odanın bir köşesine büyük abdestini yapar üzerine bir tüy diker bir gün bekler pislik kuruyunca da dışarı atarlardı. Fakat adamlar gelişti. Temizliğe önem verdi. Fakat bizim onlardan daha temiz olmamız gerekli.

Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Dinimizde temizliğe, kötü kokuya, başkasını rahatsız edecek herşeye çözümler bulunmuş. Eğer bir hastalığın yoksa 5 vakit abdest alıpta nasıl kötü kokabilirsin?

Evet insanımıza çok güveniyoruz. Güvenliği bazen bu yüzden elden bırakabiliyoruz. Çoğu etkinlikte ortada başıboş dolanan çok insan oluyor. bir de böyle dandik bir grup olunca çok sallamamışlar anlaşılan fakat bu adamlara şaka ile birşey olsa dünyada kıyamet kopar.

İşgüzarlığımız yüzünden çok yıpranabiliriz.

Uzun lafın kısası adamın bu gerçekleri söylemesi haddine değil. Yaptıkları hiç hoş değil ama yalan da değil!

Link to comment
Share on other sites

Bir Avrupa görmüş kişi olarak gözlemlerimi acıklamak istiyorum.

Avrupada bilhassa Almanlar küçük yada orta dereceli esnaf ve işyeri sahipleri sabah saat 04 te kalkıp işyerlerini açıp genel temizlik yapıyorlar ben sabah 04:30 da işe giderken gözümle şahit oldum.Onlarda bir gelenek var yataken de sabah kalkarken de devamlı babyo ve duş alma huyları var,bulunduğum yerde de bunları gözlemledim,babamın evin ütünde alman tekniker oturuyordu her sabah türkiyede tersaneye işe giderken banyodan sürekli su sesi geliyordu demekki duş almadan dışarı çıkmazlar,merdiven boşluğu bile parfüm kokuyordu.Birde tersaneye gelen rutin bakım amerikan uss butte sınıfı gemiler de bile parfüm kokuyor ve yanaştıkları dokta bunu algılıyorduk,bizim genilerde de böyle koku yoktu.

Burda analatmak istediğim konu başlığında yazılanlar doğrudur,oteller de sinmiş koku mevcuttur hele asansörlerde bile,gerekli hijen ve bakım ugulanmıyor.Almanyadaki toplu taşıtlar ile Türkiyedeki toplu taşıtlar arasında dağlar kadar fark var,bizim toplu taşıtlarda insanın midesi bulamnası ortadadır,fena kokuyor.Hele 2008 de hem ziyaret hem ibadet için gittiğim eyüp sultandaki ramazan yemek dağılımına katıldım oruç açmak için,o kalabalıkta etrafa yayılan koku yüzünden benim orucum bozulacaktı nerdeyse fena halde midem kalktı.Milletçe her zaman banyo yapma alışkanlığı edinmemiz lazım,bunun dışında işyeri hijen ve temizlik te eksik edilmemeli,temiz tutulmalı içersine parfüm sıkılmalı güzel kokmalı her yer.

Benim gözlem ve yorumlarım bu kadardır.Saygılarımla.

Link to comment
Share on other sites

Her ülkede bakımlı bakımsız , temiz pis insanlar olma ihtimali var.Ama kalkıp web sitesinde genelleme yapar gibi anlatırsan birileride ona "seni Türkiyede birilerimi öptü" diye sorar.

Mucit41 hemşerim özenti iyi bir şey değildir.

Link to comment
Share on other sites

temizlik imandan dır müslümanlar daima temiz ve bakımlı olmalı ve

bu gruba şu gözle bakıyorum ki onlar pisikleri temizleyen

b..k böceklerinden farkları yok ama gel görki insan ırkındandırlar tecrübelerle sabittir ki:

B...K BÖCEKLERİNİ GÜZEL KOKAN ORTAMNLARDA TUTMUŞLAR

işin burası garip

BÖCEKLERi ÖLMÜŞ :Q BUNLAR ÖLMEMİŞ çünki bulundukları yeri hemen terk etmişler

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar bir olay daha var "kendini bilen insan" temizlenmeyi bilir.Bu; ülke bölge din dil farketmez bütün ülkelerde de temiz ve pis olan insanlar vardır Türkiye'de olduğu gibi yani bilinçli insan kendine laf ettirmez karşıyı düşünür ve gereğini kimse söylemeden yapar Örnek: pis pis gezmemek

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...