Jump to content

Windows 7 Sp1: Kötü Haber!


Recommended Posts

20100423125255.jpg

Windows 7 SP1 Beta'nın yayınlanması sizi de heyecanlandırdı mı? Bu haber sizi biraz üzecek..

Windows 7 Service Pack 1'in halka açık betasının yayınlanması bu hafta heyecan yarattı.

Windows Server 2008 R2 ile birlikte SP1 betasına kavuşan Windows 7 hali hazırda oldukça istikrarlı ve sorunsuz bir işletim sistemi. Ancak beta sürecinden sonra esas ve tamamlanmış SP1'in yakın zamanda hazır olmayacağı ortaya çıktı.

Microsoft'tan Brandon LeBlanc'a göre Windows 7 SP1 ancak 2011'in ilk yarısında resmi kanallardan sunulabilecek. Blanc, bu durumun pek de önemli olmadığını, Windows 7 SP'in sadece Windows Update üzerinde yer alan basit yamaların bir derlemesinden ve bazı ek ufak düzeltmelerin bir araya getirilmesinden ibaret olduğunu belirtiyor.

Yine LeBlanc'ın açıklamasına göre Windows 7 şimdiden işletim sistemi piyasasının yüzde 14'üne yayılmış durumda.

Kaynak:Chip

Link to comment
Share on other sites

modlu bioslar pek de alt edilemeyecek gibi duruyor şu an için :) belki diğer yöntemler ile olanları... ancak bunun da bir yönetmi çıkar bu yıllardan beri böyle gidiyor ve böyle devam edecek

Link to comment
Share on other sites

Modlu biosları aşsalar, yeni kırma yöntemleri çıkacaktır. Her şekilde boşa uğraştan çırpınır dururlar. Dünyada bu kadar insan varken, birisi çıkıp "Kırdım!" diyecektir.

Link to comment
Share on other sites

kesin haber değil ... bu adamdan zartturuk haberlerde çıkıyor satış düşmesin diye...erteleniridi offical beta ama ertelenmedi hatta erken bile yayınlandı iptal eilirdi w.live ın nisanda çıkacak olan betası gibi...yayınlanmadı hazirana sarktı.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...