Jump to content

Foruma Oyun Bölümü Açılsın mı?


Jolteon

Karşılıklı oyun alanı açılsın mı  

51 members have voted

  1. 1. Forumda Karşılıklı satranç, tavla, dama oynamamız için bi alan açılsın mı sizce

    • Evet, güzel fikir
    • Hayır, burası bir forum (Forum her alandadır unutmayın)


Recommended Posts

arkadaşlar hepsi iyi güzelde arkadaş bir öneride bulunmuş adamı resmen yerin dibine sokuyorsunuz bi öneride bulunduğu için yapmayın böyle bence güzel bir düşünce insan burdan çıkmak istemiyor ama canı sıkılınca da programla vakit geçiremiyorki karşılıklı iki tavla atsak bir satranç maçı yapsak nolur?bence düşünce güzel eğer mümkünse ( adminlerim bilir burasını ) neden yapılmasın?açıkcası destekliyorum bence mantıklı ve forum sitesi diye bazı esneklikler tanınmaması da saçma.belki mümkün olmayabilir o zaman adminler çıkıp bu olamaz kusura bakmayın diyebilir kimsenin sesini çıkaracağını sanmıyorum ama arkadaşın söylediklerini de amannn boşver geç dalganı diyip de değersizce yargılamak bence yanlış saygılarımla..

Link to comment
Share on other sites

Ozaman google'dan program indirelim, teknik desteği google'dan alalım, burada sadece sohbet bölümüne katılalım.

Eğer mümkünse yani sitenin alt yapısı uygunsa karşılıklı bir oyun alanı açılmasının kimseye bir zararı olmaz. Hatta oyun alanına girince bir reklama tıklamak mecbur olursa bence daha verimli olacağını düşünüyorum.

Birde şıklarda kararsızım diye bir şık olursa iyi olur.

Ben localizasyon taraftarıyım.Herkez Bildiği şey üzerinde çalışmalı mesela türkiyedeki en ünlü forumlar nelerdir diye sorduğumuzda aklımıza bir kaç kategoride birkaç forum gelicekdir.Ya peki Diğer herkonuda paylaşımı ön planda tutmaya çalışan forumlar ne alemde ?isimleri hatırlanmıyor bile.

Tnctr nin uzmanlaştığı konu katılımsız,işletim sistemi modifikasyon gibi yazılımsal durumlar.Öyleki film dizi vs gibi multimedia paylaşımların hiti çok düşük.Oyunlar Azda olsa iyi.Sitemize böyle bir olayın açılmasını kendimce uygun bulmuyorum.Tabi son söz bakanlar kurulunun(forum yöneticilerinin).

Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...