Jump to content

Klavyeye Bilgisayar Açma Tuşu Atayamıyorum?


abdulhey_

Recommended Posts

arkadaşlar dün gece klavyeme meyve suyu döktüm kazayla. o andan itibaren sapıttı zaten klavye. bir tuşa bastığımda bir kaç harf falan yazıyordu yada ilgisiz şeyler yapıyordu. sabah olunca suyla yıkadım ve sonra iyice güneşte kuruttum ama bu sefer hiç çalışmaz oldu. elektrik geliyordu ama hiç bir görev yapmıyordu. bende uğraşmaktansa en iyisi yeni klavye alayım dedim. ve 20 tl ye inca marka multimedya klavye aldım. baya çok multimedya tuşları falan var.

yalnız ben daha önceden biostan ayar yapıp şifre atayıp şifre ile klavyeden bilgisayarımı açıyordum. benim phonix marka biosumda şifre, hotkey, anykey keyboard 98 tuşlarıyla açma seçenekleri var. hepsini denedim hiç biri devreye girmedi. neden girmedi yardımcı olurmusunuz? yani meyve suyu dökülen klavyemle girebiliyordum şimdi niye giremiyorum?

mausla açmayı denedim onda sorun yok açılıyor.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar usb girişi sokete çeviren aparat verdi klavyeyi aldığım yer ama demin taktım klavye soket girişine bilgisayarı çalıştırdım windowsa geçmeden klavye hatalı yada yok hatası veriyor ve orda kalıyor. niye böyle oldu? aparatmı bozuk?

Link to comment
Share on other sites

çalışmama aparattanmış, bozukmuş aparat. başka bi tane verdi bilgisayarcı onunla çalışıyor şimdi. iyiymiş bu klavye 20 tl ye inceledimde baya iyi klavye kapatmışım :) power tuşu şimdi çalışıyor klavyedeki. hem açıyor hem kapıyor yani.yalnız uyku moduna aldığımda wakwe up tuşu var o uyandırmıyor. neyse soru ndeğil bende power tuşuna basıveririm. ama niye çalışmadığını bilen varsa söylewrse sevinirim yinede. saolun.

klavyenin markası merak eden varsa: inca ık-289u

Please register to see this content.
vatan bilgisayarda 15 tlymiş. adam bide 25 dedi. iyi para kazanıyo bu bilgisayarcılar ha. bizde araştırmadan hemen gittik aldık. neyse hayırlısı olsun.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...