Jump to content

Poster Printer (Proposter) V3.01.09 | Portable


TornadoEffect

Recommended Posts

  • Moderator

20100704155420.jpg

Portable Poster Printer (ProPoster) v3.01.09 MultiLingual | 3.5 MB

Poster Printer (eski adı: ProPoster) büyük banner (bayrak/afiş) ve poster basabilen bir yazılımdır. Poster Printer için plotters (çiziciler) gerekli değildir. Kolay bir şekilde standart yazıcılarla posterlerinizi yazdırabilirsiniz. Herhangi bir resim, dijital foto, Microsoft Word belgesi, Excel tabloları, poster için kaynak kullanabilirsiniz. Ayrıca, bir tarayıcıdan resim alıp poster yazdırmanız da mümkün.

Özel bilgi ve beceriye sahipseniz, poster için bazı güçlü grafik programlarını kullanabilirsiniz. Fakat ProPoster, basit ve sezgisel bir program olup, sizi gereksiz işlerle uğraştırmaz. Basit bir şekilde resmi seçin ve yazılım, gerekli sayfa sayısına otomatik olarak onu böler. Bir poster oluşturduğunuzda ayrıca bir beceri, makas ve tutkala ihtiyaç duyarsınız. Programın içinden makas ve tutkal alanı için pay da bırakabilirsiniz.

Beğendiğiniz resim, dijital foto, reklam afişi ve herhangi bir tablodan posterler hazırlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza kendi poster çalışmanızı göstererek onların hayret içinde kalmalarını sağlayabilirsiniz.

Programın ana penceresinde bulunan 'Resim Seç' bölümünden resim alabilirsiniz. Bunun için dosyadan yükle, diğer Windows uygulamalarından panoya kopyala (metin, bir tablo, Word ya da Excel çizelge) ve Twain kaynağından (dijital kamera ya da tarayıcı) resim alabilirsiniz.

1z178sl.png

http://hotfile.com/dl/52473198/fd0c57b/Portable.Poster.Printer_v3.01.09.rar.html
or
http://www.megaupload.com/?d=V9PMFROH

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...