Jump to content

Windows 8 Sahibini Tanıyacak


mucit41

Recommended Posts

Windows 8 sahibini tanıyacak

Windows 8 'yapay zeka' unsurları barındıracak.

O8AKO6lo.jpg

Bugüne kadarki Windows edisyonları içinde en büyük başarıyı yakalayan Windows 7 satış rekorları kırarken, bir iki yıl içinde piyasaya sunulması beklenen Windows 8 için de ilginç dedikodular internete düşmeye devam ediyor.

Gizmodo teknolojik haber sitesinin aktardığı söylentilere göre Windows 8, neredeyse hiç beklemeden açılıp kapanacak ve kullanıcıyı ‘yüzünden’ tanıyıp sistemi çalışır duruma getirecek.

Microsoft’un ay başında E3 oyun fuarında tanıttığı Kinect hareket kontrol ünitesinde kullanılan teknolojileri kısmen Windows 8’e aktarılacağı belirtiliyor.

Dedikodular, sistemin kullanıcıyı yüzünden tanıma dışında, bilgisayarın başına başka bir kullanıcı geçtiğinde varsa onun kullanıcı hesabına otomatik geçişi de sağlayacağı, hatta bazı fonksiyonları el hareketleriyle gerçekleştirebileceği yönünde.

Sşstemin sahip olacağı söylenen bir başka özellik de çok kısa bir sürede açılıp kapanacağı, bazı işlevlerin ise düğmeye basılır basılmaz kullanıma hazır hale geleceği.

Bir Windows 8 sunumundan sızdığı söylenen bilgilere göre yeni işletim sistemi 3D, kablosuz TV, IPTV ve tablet bilgisayarlarla da tam uyum ve iletişim içinde çalışacak. Pek çok tarayıcı ve işletim sistemi eklentisini yerleşik olarak barındıran HTML5 yazılım çatısı

Microsoft’un bugüne kadarki en başarılı satış grafiğine sahip Windows 7 işletim sistemi, bolca eleştirilen Windows Vista’nın 2 yılda ulaştığı 100 milyon adetlik satış rakamına sadece dört ayda ulaştı. Firmadan yapılan açıklamada Windows 7’nin ilk 6 ayda 150 milyon rakamını geçerek tarihte en hızlı satılan işletim sistemi ünvanı kazandığı belirtildi.

Haber5

Link to comment
Share on other sites

valla eğer dendiği gibi bir düğmeye dokunuşta sistem çalışır hale gelecekse.

bizim bilgisyarlarda bunu kabul edecekse süper olur ya :D

ama bizim bilgisayarlar anında açılıp kapanmaya alışık değiller bozulmazlar demi?:D

Link to comment
Share on other sites

@ AnakinSkywalker

onun daha kolay yolu var.Mahkemelerde hakimlerin kullandığı yazıcı kız gibi birini bulursun sen dersin o yapar-yazar.

:dribble:

Hakimlerinde yaz kızım derdi sona eriyor ama bu sistem devlete gelesiye kadar :))

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...