Jump to content

Kişisel Cep Telefonu Seçimi


TLnY

Recommended Posts

Arkadaşlar E250 cep telefonum kırıldığı için yeni bir cep telefonu almak istiyorum. Telefonuda çok komik bir şekilde kırdım :) Cebimde parayla birlikte durunca para ekranını kırmış :D

Şimdi almak istediğim telefon Nokia 5800 XM. İlk çıktığında pek sevilmediğini, kusurları olduğunu öğrendim. Ancak sonra çıkarılan firmware güncellemeleri ile bu kusurların çoğunun gierildiğini de öğrendim. Telefon tam benlik. 3.5G desteği var, kablosuz ağ bağlantısı desteği var, hareketleri bile algılıyor. Yinede kullanmadığım için önerilerle hareket etmeye karar verdim. Ha bu arada, şu kamera problemi güncellemelerden sonra da devam ediyormu? Duyduğum kadarıyla video çekerken problem yokmuş, ama kaydederken eksik kaydediyormuş.

Ayriyetten 400-500 TL arası tamamen dokunmatik, kablosuz ağ desteği olan, hareket sensörü olan, internette dolaşmada bir sorunu olmayan bir telefon daha arıyorum. En iyiyi seçip birini alacağım. :) Önerileri bekliyorum :)

Link to comment
Share on other sites

5800 XM kullanicisiyim öneririm herşekilde işini görür biraz kamera problemi var ama gerisi fiyatina göre katlar kendini emin ol

5800 xm kullanıcısı olarak fiyat olarak piyasanın en ii telefonu diyebilirim kendi branşı içerisinde .

Ekranı kaydırma çubuğu ile mi kaydırıyorsunuz yoksa elinizle ekranı sürükleyip mi? Yani telefon ilk çıktığında böyle birşey varmış hala böyle mi bilmek istiyorum :) Birde farklı telefon önerilerinde de bulunursanız sevinirim :)

Link to comment
Share on other sites

6300 kullanıcısıyım güzel telefon onerım :)

tamamen dokunmatik, kablosuz ağ desteği olan, hareket sensörü olan, internette dolaşmada bir sorunu olmayan bir telefon daha arıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Bencede güzel telefon ama 500TL ye Samsung 3G Star Almanı öneririm..

Onda kablosuz ağ desteği yok. Ayrıca Star pek kullanışlı gelmiyor bana.

Ayrıca 450 TL miş :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...