Jump to content

Rapidshare Yeni Uygulama Mı Başlattı?


EKE58

Recommended Posts

Bugün collector hesabımı kontrol etmek için girdim.Karşıma böyle bir mesaj çıktı birden heyecanlandım, fakat Rapid yine bir çakallık mı yapıyor düşüncesiyle konu açmayı yeğledim.Nereye açacağımı da bulamadım buraya açtım.Yanlışsa özür diliyorum.

15n55yo.jpg

Link to comment
Share on other sites

yeni sistem detaylarini

Please register to see this content.
adresinden ogrenebilirsini. eger gunluk 1gb download yaparsaniz 5 euroya 3 ay download yapabiliyorsunuz. fiyatlari bir nevi dusurduler fakat puan sistemi saniyorum kalkti artik.

Link to comment
Share on other sites

aynen bende de öyle oldu free hesap silindi:D

bundan sonra hesaba preum olarak gireceksiniz...giremesseniz premium bölümünden mail adresinizi yazın kullanıcı adı ve şifre gönderiliyor.

Link to comment
Share on other sites

Rapidshare 29.Haziran.2010 tarihi itibariyle uyelik sistemini kokten degistiriyor. Bundan boyle Rapidshare hesaplar sure bazli degil kullanim bazli olacak ve 5 farkli servis paketi ile daha esnek ve ihtiyaciniza hitap eden bir kullanim imkanina sahip olabileceksiniz . Bu paketler icin odemeyi "rapid" adi verilen yeni para birimi ile yapacaksiniz. Kullanicilarimiz her gun diledigi pakete gecis yapma imkanina sahip olarak kullanim esnekligine sahip olacaklar.

1.Temmuz.2010 tarihinde tum Collector hesaplar otomatik olarak Premium hesaba donusturulecek ve hizmette herhangi bir aksama olmadan ayni ozelliklerle kullanima devam edebilecektir.

Tam olarak ne degisiyor? fiyatlandirma.

RapidShare yeni bir para birimini hizmete sunuyor:Rapid. Kullanicilar 29.Temmuz.2010 itibariyle Rapid satin alarak diledigi paket icin kullanabilecekler.

Rapid parasi icin Fiyatlandirma

400 Rapids TL

1.000 Rapids TL

2.000 Rapids TL

5.000 Rapids TL

20.000 Rapids TL

Mevcut kullanicilarin kalan gunleri ve var ise ekstra kotalari otomatik olarak Rapid 'e cevrilecektir. Kalan her uyelik gunu otomatik olarak 20 Rapide cevrilecek. Ornegin 10 gun kullanim suresi olan kullanici otomatik olarak 200 Rapid sahibi olacak. Ayrica mevcut her Ekstra kota GB si 5 Rapide cevrilecektir.

6.Temmuz.2010 itibariyle mevcut Free ve Premium Puanlarda Rapide donusturulecek. 5,000 Free-RapidPuan ve 5,000 Premium-RapidPuan 600 Rapide donusecektir; 50,000 Free-RapidPuan ve 50,000 Premium-RapidPuan 6,000 Rapide donusturulecektir.

Rapide donusutulecek olan maksimum puan 50.000 ile sinirlandirilmistir.

Tam olarak ne degisiyor?: Urun modeli

Oncelikle bu degisimler Collector kullanicilari etkilemeyecektir. Collector kullanicilar ayni ekilde kullanima devam edecekler.

Rapid sahibi olan kullanicilar 5 secenek icinde kendilerine hitap eden diledikleri kullanim paketini secebilecekler. Sistemin en onemli ozelligi kullanicilara istedikleri gun istedikleri kullanim paketini secerek esnek bir kullanima sahip olacaklari bir olanak sunulmasidir. Bu sekilde kullanicilarimiza hic olmadigi kadar esnek ve kullanisli bir sistem sunuyoruz.

Genel ozellikleri itibariyle kullanim paketleri:

Adi Gunluk odeme

Disk alani

Gunluk indirme kotasi

Dosya yonetimi

Directdownload Klasor yonetimi

Verification Licence Manager Licence Manager+

RapidSmall 4 Rapid 10 GB 1 GB x x

RapidMedium 20 Rapid 50 GB 5 GB x x x

RapidBig 78 Rapid 200 GB 20 GB x x x x

RapidSupersize 229 Rapid 600 GB 60 GB x x x x x

RapidBusiness 449 Rapid 1200 GB 120 GB x x x x x x

• RapidSmall Gunluk odeme 4 rapid. 10GB Disk alani ve 1GB gunluk indirme kotasi. Dosya yonetimi ve Direct Download (direk indirme) ozelligi.

• RapidMedium Gunluk odeme 20 rapid. 50GB Disk alani ve 5GB gunluk indirme kotasi. Dosya yonetimi ve direk indirme ozelligine ek olarak Klasor yonetimi ozelligi.

• RapidBig Gunluk odeme 78 rapid. 200GB Disk alani ve 20GB gunluk indirme kotasi. Diger ozelliklere ek olarak Verifikasyon ozelligi.

• RapidSupersize Gunluk odeme 229 rapid. 600GB Disk alani ve 60GB gunluk indirme kotasi. Diger ozelliklere ek olarak kullanici telifi kendisine ait olan dosyalari Rapidshare aracigiliyla diger kullanicilara satabilir.

• RapidBusiness Gunluk odeme 449 rapid. 1200GB Disk alani ve 120GB gunluk indirme kotasi. Diger ozelliklere ek olarak gelismis Lisans yonetimi.

Tum detaylar 20.Haziran.2009 tarihi itibariyle ayrintilariyla duyurulacaktir.

ALINTIDIR..Rapidin resmi Türkiye bayisi..

http://www.rapidpremiumtr.com/rapid/newsPageExec.asp[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler arkadaşlar, premium hesaba girdim de bizi ilgilnediren bir şey yok galiba...

Bu Rapid para birimi nasıl kazanılıyor anlayamadım...Artık pre. üyelik hiç kapanmayacak mı?

Ve aynı Collector'deki gibi pre'ye upload yapabilecek miyiz?

Kafa iyice karıştı ya...

Link to comment
Share on other sites

bence daha iyi bir uygulama oldu. artik herkes rapidshare premium alip download yapabilecek. fiyatlar cok makul seviyeye indi.

400 rapid 5euro

1gb gunluk download 4 rapid

yani 400/4 = 100 gun, gunde 1gb download 5 euro. buda aylik neredeyse 1,5euroya geliyor.

Link to comment
Share on other sites

,,:: RAPIDSHARE YENI SISTEM HAKKINDA BILGILENDIRME!! ::,,
..RAPIDSHARE YENI SISTEM NEDIR. NASILDIR INCELIYORUZ!!..

RAPIDSHARESUNUM_SGNLIVE.png

..RAPIDSHARE YENI SISTEM HAKKINDA SORULARINIZ MI VAR, YAVAS YAVAS INCELIYORUZ!!..

-

..RAPIDSHARE YENI SISTEM HAKKINDA BILGI ..

ARTIK RAPIDSHARE KULLANICILARI DILEDIGINIZ PAKETI SECEREK AVANTAJLARINDAN YARARLANABILIRSINIZ!!

Hesap girisinizi yaptiginizda "Account Overwiew" bölümünü tiklayin. Alt bölümde yer alan "Rapids" bölümü hesabınızın süresini ifade etmektedir. Sececeginiz paketlere göre bu süreyi dilediginiz gibi kullanabilirsiniz fakat sececeginiz pakete göre günlük indirme kota miktarınızda degismektedir

NEWSYSTEMRAPID_SGNLIVE.jpg

Eski Rapidshare kullanıcılarının hesapları otomatik "RapidSmall" paketine dönüstürülmüstür. Bahsettigimiz gibi "Rapids" bölümü hesabınızın süresini ifade etmektedir. Örnegin: 600 "Rapids" puanı olan bir kullanıcı eger "RapidSmall" paketindeyse; hergün "Rapids" puanından 4 "Rapids" puan azalır. Bu 4 "Rapids" puanın günlük azalacagı ise "Rapids/Day:" 4 olarak hesabınızda belirtilmistir üsteki resimde görebilirsiniz. Fakat kullanıcıya tanınan Günlük Indirme Kotası: 1 GB tir. Süresi ise 600:4=150 gün (5 AY) a denk gelmektedir. Yani hesabınızın süresi "600" Rapids puanınız varsa "RapidSmall" paketteyseniz 150 gündür



---


ESKI SISTEM NEYE DENK GELMEKTEDIR. HANGI PAKETTIR O

SORU: Eski sistemdeki paket neye denk geliyor.
Önceden 1 Aylık hesabım vardı o kac "Rapids" puanına denk geliyor.

CEVAP: Eski sistem alt bölümdede detaylı bahsettigimiz gibi "RapidMedium" paketine denk gelmektedir. Eski sistemde "1 Aylık" üyeligi bulunan bir kullanıcının 600 "Rapids" puanı vardır
Hergün 20 "Rapids" puan azalır. Günlük Indirme Kotası: 5 GB tır. Aylık 150 GB a denk gelmektedir. "600" Rapids puanınız varsa 600:20=30 gün (1 AY) olacaktır. Yani yine 1 AY dir süreniz



---


ISTEDIGIM PAKETE NASIL GECERIM!! DEGISTIRMEK ISTIYORUM

Hesap girisinizi yaptiginizda "Settings" bölümünü tiklayin alt bölümden istediginiz paketi seçebilirsiniz. Önerimiz Günlük 1 GB indirme kotası size yetiyorsa "RapidSmall" paketinde kalmanızdır. Sürenizde bahsettigimiz gibi daha fazla olacaktır. Örnegin; "600" Rapids puanınız varsa 600:4=150 gün (5 AY) olacaktır

NEWSYSTEMRAPID2_SGNLIVE.jpg

Diger önerimiz ise eger 1 GB kota bana yetmez diyorsanız. Günlük 5 GB indirme kotalı yani eski sistemdeki kota miktarlı "RapidMedium" paketini secmenizdir. Bu paketi sectiginizde hesap süreniz eski usulde olacaktır. Örnegin; "600" Rapids puanınız varsa 600:20=30 gün (1 AY) olacaktır

DIKKAT: Üst paket degisikligi hemen aktif olurken, bir alt pakete geçis 1 gün sonra geçerli olur. Yani "RapidSmall" paketinden, bir üst paket olan "RapidMedium" paketine gecisiniz hemen aktif olurken, "RapidMedium" veya daha üst paketlerden daha alt kademeli örnegin; "RapidSmall" paketine gecisler 1 gün sonra gecerli olmaktadır


----


PEKI PAKETLER NELERDIR VE ÖZELLIKLERI NEDIR:
Kullanıcılara Tanınmıs 5 Paket Bulunmaktadır

:: 1.PAKET RAPIDSMALL ::
"Rapids" bölümündeki puanlarınızdan günlük 4 "Rapids" puan kesilir. Günlük Indırme Kotası: 1 GB tır. 10 GB a kadar yüklediginiz dosyalar asla silinmez. 10 GB ı geçerseniz dosyalarınız indirilmedigi taktirde 60 gün sonra otomatik silinir.

:: 2.PAKET RAPIDMEDIUM ::
"Rapids" bölümündeki puanlarınızdan günlük 20 "Rapids" puan kesilir. Günlük Indırme Kotası: 5 GB tır. 50 GB a kadar yüklediginiz dosyalar asla silinmez. 50 GB i geçerseniz dosyalarınız indirilmedigi taktirde 60 gün sonra otomatik silinir.

:: 3.PAKET RAPIDBIG ::
"Rapids" bölümündeki puanlarınızdan günlük 78 "Rapids" puan kesilir. Günlük Indırme Kotası: 20 GB tır. 200 GB a kadar yüklediginiz dosyalar asla silinmez. 200 GB i geçerseniz dosyalarınız indirilmedigi taktirde 60 gün sonra otomatik silinir. Diger özellikleri yakinda acıklayacagız ama önemsiz

:: 4.PAKET RAPIDSUPERSIZE ::
"Rapids" bölümündeki puanlarınızdan günlük 229 "Rapids" puan kesilir. Günlük Indırme Kotası: 60 GB tır. 600 GB a kadar yüklediginiz dosyalar asla silinmez. 600 GB i geçerseniz dosyalarınız indirilmedigi taktirde 60 gün sonra otomatik silinir. Diger özellikleri yakinda acıklayacagız ama önemsiz

:: 5.PAKET RAPIDBUSINESS ::
"Rapids" bölümündeki puanlarınızdan günlük 449 "Rapids" puan kesilir. Günlük Indırme Kotası: 120 GB tır. 1200 GB a kadar yüklediginiz dosyalar asla silinmez. 1200 GB i geçerseniz dosyalarınız indirilmedigi taktirde 60 gün sonra otomatik silinir. Diger özellikleri yakinda acıklayacagız ama önemsiz

---


FREE UCRETSIZ HESAPLAR HAKKINDA ACIKLAMA:

FREE hesaplar icin degisen hicbirşey yoktur. Zaten FREE hesaplar otomatik PREMIUM hesaba dönüstürülmektedir. Hesap girisi yapildiginda kullanıcıya PREMIUM hesaba dönüstürelimmi diye sorulacaktır. Ücretsiz hesaplardaki dosya barındırma süresi, dosya indirilmedigi taktirde 60 gün sonra silinir. Yani dosya barındırma süresi yine eskisi gibidir.

Artık "RAPIDS" puan sistemi vardır. Buna bir manada kredi de diyebiliriz. Ücretsiz hesap sahibi olan kisi yine ardarda beklemeden download yapabilmesi icin eski usulde PREMIUM üyelik alır gibi 400 "Rapids" veya üstünü alabilir. Ve "Settings" bölümünden ister "RapidSmall" paketini secip 400:4=100 gün kullanır. Istersede "RapidMedium" paketini secip 400:20=20 gün kullanır veya daha üst paketleride seçebilir. Paketler hakkında ayrıntılı bilgiyi zaten üst bölümde vermistik

Kaynak: secret ++
Link to comment
Share on other sites

simdilik incelememiz bu kadardır..ilerleyen saatlerde ve günlerde detaylı acıklanacaktır..üyelere bu sistemin avantajını daha kısa sunmamız gerekirse;

12 AYLIK hesap sattıgımız bir üyemizden örnek verelim.

12 AYLIK rapidshare premium üyelik aldıysanız ..Suan "Rapids" puanınızın "7300" olması gerekir

Yeni sisteme göre hesaplarsak ister "RapidMedium" paketini secip Günlük Indirme Kotası: 5 gb olarak yine 12 ay kullanın (7300:20=365 gün). Istersenizde "RapidSmall" paketini secip Günlük Indirme Kotası: 1 gb olarak 1835 gün kullanın (7300:4=1825 gün).

Tabi istediginiz an "RapidSmall" paketinden bir üst paket olan "RapidMedium" paketinede geçebilirsiniz. "Download" a agırlık vereceginiz zamanlar "RapidMedium" paketine geçersiniz

Link to comment
Share on other sites

Bu Uygulama Rapidin Sonunu getirir.Ne demek puanla rapid pre vermiyor :)

Uploaderlar zaten rapid satışından dolayı rapidshareye upload yapıyordu ee bunu da yapamıyacaklarına göre.Millet artık hf x7 gibi sitelere geçer.

Link to comment
Share on other sites

peki dostum hep premiumu olanlardan bahsetmişin azıcıkta free anlatsan

ayrıca cok süper anlatmışın teşekkürler

MESAJIMIZDAKI ACIKLAMA GÜNCELLENDI:

FREE hesaplar icin degisen hicbirşey yoktur. Zaten FREE hesaplar otomatik PREMIUM hesaba dönüstürülmektedir. Hesap girisi yapildiginda kullanıcıya PREMIUM hesaba dönüstürelimmi diye sorulacaktır. Ücretsiz hesaplardaki dosya barındırma süresi, dosya indirilmedigi taktirde 60 gün sonra silinir. Yani dosya barındırma süresi yine eskisi gibidir.

Artık "RAPIDS" puan sistemi vardır. Buna bir manada kredi de diyebiliriz. Ücretsiz hesap sahibi olan kisi yine ardarda beklemeden download yapabilmesi icin eski usulde PREMIUM üyelik alır gibi 400 "Rapids" veya üstünü alabilir. Ve "Settings" bölümünden ister "RapidSmall" paketini secip 400:4=100 gün kullanır. Istersede "RapidMedium" paketini secip 400:20=20 gün kullanır veya daha üst paketleride seçebilir. Paketler hakkında ayrıntılı bilgiyi zaten üst bölümde vermistik

Link to comment
Share on other sites

Bu Uygulama Rapidin Sonunu getirir.Ne demek puanla rapid pre vermiyor :)

Uploaderlar zaten rapid satışından dolayı rapidshareye upload yapıyordu ee bunu da yapamıyacaklarına göre.Millet artık hf x7 gibi sitelere geçer.

hayır sonunu getirmeyecektir. temmuzun 6 sından sonra yeni uploaderlar icin sistem acıklanacaktır. umuyoruzki uploaderların dosyaları indirildiginde daha avantajlı ödüllendirme sistemi olur. fakat bu sistemin en cok üyelere yarayacagı kesindir

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...