Jump to content

Joomla Guvenliği Icin Neler Yapmak Gerekir


Recommended Posts

Merhaba arkadaslar

Joomla tabanlı bir sitenin guvenliği için neler yapmak gerekir bu konuda bilgi sahibi kisilerden yardım bekliyorum. bildigim kadarıyla joomla uzerine kurulan siteler kolay hack leniyormus ozelliklede 777 izni verilmesi durumunda guvenlik konusunda ayrıntılı acıklama yapabilecek olan varsa cok iyi olur simdiden tesekkurler...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Joomla içerik yönetim sistemi herkesin bildiği gibi gayet sağlam bir alt yapıya ve kararlı bir çekirdek kod yapısına sahiptir. Tabiki %100 güvenli hiç bir sistem olmadığı gibi tüm sistemlerin güvenliği kullanılan farklı eklentilere, sunucunuzun güvenliğine ve kişisel zaafların yol açtığı sorunları göz önüne aldığımızda bazı aksaklıklara sebep olabilir. Ancak belirttiğimiz gibi bu sorunlar genellikle kullanıcı ve sunucu bazlı olan güvenlik açıkları içerebilir, bu rehberimizde de joomlanızı en güvenli hale nasıl getireceğinizi öğreneceğiniz gibi, alınacak tedbirlerin neler olduğunu detaylıca görebilirsiniz.

Joomla içerik yönetim sisteminin şu an için en güncel sürümü olan 1.5.10 sürümünde yayınlanmış ve tespit edilmiş hiç bir güvenlik sorunu olmadığı gibi, bir sistemi güvensiz kılabilecek sebepleri de bu rehberde tanıyacaksınız. Ücretsiz olarak sizlerle paylaştığımız bu rehberi aşağıdakilinkten direk olarak indirip Joomla Güvenliği konusunda maximum bilgiye sahip olabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...