Jump to content

Sibelius V6.2.0.88 Multilingual Repack-rbs


TEAM-Full
 Share

Recommended Posts

Sibelius.v6.2.0.88.Multilingual.REPACK-RBS

15iagco.jpg

2553leo.jpg

Sibelius 6 yazım programı dev bir sıçrama - şaşırtıcı yeni özellikler ve eğitimciler için iyileştirmeler, öğrenciler, besteciler, aranjörler, copyists ve her türlü müzisyenler vardır. Manyetik Düzeni sizin için puan düzeni hemen her ayrıntı önemser - Çok zorlanmadan, hemen hemen fark edeceksiniz. Sana yazmak gibi, uzay sadece doğru miktarda her şeyi verir ve çarpışmalar kaçınır - güzel sonuçlar üretiyor. Bu özellik yarısı için yazma süresi kadar kaydeder. Hiç iyi ilk sefer bir şey yazılmış mı? Sürümleri revizyonları senin puanına izler onu geri önceki sürümlerinde baktığını ve ne gibi değişiklikler başlangıç yapılmıştır görmenizi sağlar. İşbirliği bir sevinç olur, ve hatta kendiniz için notlar bırakmak veya diğerleri .. yapışkan Yorumlar ekleyebilirsiniz

Sibelius görünüm ve his

Dünyanın en kolay müzik yazılımı

Biz bir program zor kullanmak bulursanız inanıyorum, bu senin suçun değil - bu kötü tasarlanmış, çünkü bu kadar. Bu yüzden doğal kullanmak mümkün olduğunca Sibelius yaptı - dikkatli düşünce ve arıtma yıllık sonucun.

Panorama

Panorama Sibelius müzik inceleyen yeni bir daha net yoldur. Yerine sistemleri ve sayfalar, müziğin içine kadar kıyılmış olan tek, sonsuz geniş şerit gösterilir - çok daha kolay okunur ve etrafında gezinmek. Şimdi sadece notlar hakkında düşünmek ve yazdırmak için hazır oluncaya kadar yaklaşık sayfa düzeni unut.

Sen Panorama ve normal görünümü, ister her sadece birkaç aletleri bakmak isterseniz Focus porteler ile birlikte Panorama kullanmak arasında geçiş yapabilirsiniz.

Daha kolay bir yol oluşturmak için

De sen kompozisyon sırasında ilgili sayfa düzeni unutmaya izin olarak, Panorama giren müziğin tüm deneyimini daha keyifli hale getirir. Eğer sayfada sadece bir sistem olduğundan, Sibelius Sorunsuz oluştururken sağa, bir sistem herhangi bir disorientating atlar olmadan başka soldan taşıyabilirsiniz. Panorama sürükleme porteler gerçek skor düzenini etkilemez. Yani gerçekten müzikle ilgili herhangi bir rahatsızlık olmaksızın düşünmek ücretsizdir.

Magic Marj

Eğer müzik gidin olursa olsun, Panorama's Magic Marj o berrak ne çıta sen konum sağlar.

Hatta aynı, şimdi inanılmaz kolay kurmak için bir şey çıta üzerinde aletleri değişiklikleri yansıtır.

Başlarken

Sibelius çok öğrenmesi kolay olduğundan ve birkaç dakika içinde ilk parçası - gün değil yazmaya başlayabilirsiniz kullanın! Sadece 70 sayfalarındaki tüm temel özelliklerini açıklar açık, samimi, teknik olmayan el kitabı ile birlikte geliyor.

Ama sen seviyorsun değil kılavuzları okuma gibi, merak etmeyin - program nasıl kullanacağınızı açıklar öğretici videoların bir saat içerir. Ayrıca kapsamlı, böylece bir cevap karşılayamamak asla ekranda referans vardır.

Berrak, zarif tasarım

Sibelius ekran basit ve sezgisel, menüler ve iletişim kutuları sürekli oyalama olmadan müzik yazmaya konsantre böylece. etrafında müzik tıklamanız yeterlidir bakmak ve sayfa sürükleyin - bu gerçekten gibi geliyor önünüzde el yazması kağıt taşıyoruz. Alternatif olarak, sorunsuz birçok sayfalarını bir kez hareket ettirmek için Navigator sürükleyin.

Home Page: http://www.sibelius.com/products/sibelius/6/index.html

◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►

Lastest Version Of Sibelius is released to us by group RBS . Enjoy

Description:

Sibelius 6, the latest version of the world’s best-selling music notation software, is now available from Avid. Designed for educators, students, composers, arrangers, copyists and musicians of all kinds, Sibelius 6 is as simple and intuitive to use as a pen, yet so powerful that it does most things in the blink of an eye. The new version includes hundreds of improvements, including many innovative new features never before seen in notation software.

:download1:529 MB

http://hotfile.com/dl/50210872/7b2a0c7/Sibelius.v6.2.0.88.Multilingual.REPACK-RBS.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/50199571/87c64fb/Sibelius.v6.2.0.88.Multilingual.REPACK-RBS.part2.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

[center][b]Avid Sibelius v7.0.3 Build 63 (En İyi Müzik Notasyon Yazılımı)[/b]

[img]http://img197.imageshack.us/img197/9530/avidsibelius.jpg[/img]

Avid Sibelius; Dünyanın en çok satan ve en yeni nesil müzik notasyonu yazılımı olan ,Avid Sibelius 7 üst düzey besteciler, aranjörler, ve yayıncılar, yeni başlayanlar ve öğrenciler için yeteri kadar basit taleplerini karşılamak için ve üst seviye talepleri karşılamak için yeteri kadar sofistike bir notasyon programıdır.Yepyeni, görev odaklı kullanıcı arayüzü ile hızlı bir şekilde çalışın.Özel, profesyonel kalitede bir ses kütüphanesi ile mükemmel netlikte puanları yaşayın.Tam MusicXML değişimi destek ve diğer paylaşım seçenekleri sayesinde daha kolay işbirliği yapma.Tüm bu gelişmeler ve daha birçok özelliği ile, Sibelius 7 müzik yazmanın en hızlı, en akıllı, en kolay yoludur...

[code]http://freakshare.com/files/khlkxbfc/Avid-Sibelius-7.0.3-Build-63.rar.html
http://ul.to/iihz5kv1
http://www.wupload.com/file/758164971[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...