Jump to content

Tüm Yurtta Alarm


mucit41

Recommended Posts

Terör saldırılarına karşı bütün emniyet birimleri alarma geçti

Yurt genelinde artış gösteren terör eylemleri nedeniyle emniyet birimlerinde güvenlik alarmı verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstihbarat birimlerinin tüm illere gönderdiği 'Gizli' ve 'İvedi' ibareli yazılı mesajında, bölücü terör örgütü PKK'nın yeni süreçte özellikle asker, polis ve ailelerine yönelik saldırı planladığı belirtilerek, güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarılması istendi.

Alarma geçildi

İlgili yazılı emir üzerine harekete geçen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, söz konusu yazılı emri ilçe emniyet müdürlükleri, polis merkezleri ve karakollara göndererek gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Yapılan uyarıların ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde de güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Emniyet binasının giriş ve çıkışlarında nöbet tutan polisler ile göreve giden resmi ve sivil ekiplerin çelik yelekle göreve çıktıkları gözlendi.

http://www.ensonhaber.com/tum-yurtta-alarm.html

Link to comment
Share on other sites

Yahu bir de Genelkurmay'dan 'Saldırılar artacak' uyarısı geliyor ya, ben ona inanamıyorum. Yahu kardeşim sen korımıcaksın, polis korumuyacak kendi kendimizi mi koruyacağız? Ne demek saldırılar artacak! Hayret ya.

Link to comment
Share on other sites

planın adı:İSTİLA

planın ayakları;

BÖL

PARÇALA

YÖNET

YOKET

olunca ee kardeş kardeşi,dost dostu,Türk türkü,vatandaş vatandaşı ve devlet milleti böyle vurur.

çok şey söyleceğimde söylemiyorum. <_<

ama şunu bilin,sadece ve sadece şunu bilin;

İngiliz casusu 1902 yılında kuzey ıraktaki türkmen halka şöyle seslendi;

''EY TÜRKMEN HALKI.BİR GÜN GELECEĞİM SİZE BİR DİL VE BİR KİMLİK VERECEĞİM.VE SİZ BUNLAR UĞRUNA KANDAŞLARINIZI SOYDAŞLARINIZI VURACAKSINIZ!ÇÜNKÜ BU SİZİN GÖREVİNİZ''

planlar eski kafa yeni..merhaba 3.dünya savaşı.

Link to comment
Share on other sites

beyler,kardeşlerim..bu kadar ürkmeyin,paranoyak olmayın..adamların isteği böyle korku ülkesi oluşturmak,kendilerini konuşturmak..

bırakın artık böyle haberler paylaşmayın ekmeklerine yağ sürmeyin,bilin ama Allah'a havale edin tüm zulümleri..elimizden başka birşey gelmiyor çünkü..

ben inanıyorum,tüm kurumlarımız gereğini yerine getirecektir;takdir-i İlahi vardır ölüm gelebilir bilemeyiz sebebi ne olursa olsun,bu pencereden bakalım;evet kardeşlerimiz belki kahpe kurşunuyla gitti ama 'şehitlik' mertebesine erdiler,kahpeliği yapanın üstüne kaldı kahpeliği;Allah'a inanıyorsanız artık şu adamları konuşmayalım..evet üzülüyoruz,evet hala devam ediyorlar ve edeceklerdir belleri kırılana kadar...

ancak herşeye rağmen;

bir anda olmayacak ama güzel günler göreceğimize inanıyorum,buna hep beraber inanlım;aksini yaptıkça en başta söylediğim kaos ortamından çıkamayız..

dua edin,ettirin;vesselam...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...