Jump to content

Aynı Evde, 2 TV'de, Ayrı D-Smart Yayını İzlemek?


muselmansuffe

Recommended Posts

dreambox yasal değildir kaçak şekilde izlenir yayın onuda biz belirtmiş olalım.

benim de aklıma gelen en iyi yöntem dreambox ama dreambox un yasal olmadığını düşünmüyorum bıçağı birini öldürmek için kullanırsan suç aracı ama meyve soymak için kullanırsan sadece bir araç olur. yani dereambox değil uygunsuz kullanım ancak suç unsuru teşkil edebilir.

Link to comment
Share on other sites

o zaman aynı kanalı izler bilip bilmeden konuşmayın 2. bi üyelik gerekiyor


Alakası yok D-Smart da TURSAT dan calısıo sadece cihazdaki Flas yazılım farkı var İkinci bi cihazda çalışa bilir.. (Aynı kanallar izlenmezz!..)
Link to comment
Share on other sites

Çanağa iki tane LNB takılır ucuna ikili ve İki ayrı Receiver alınır bu şekilde sağlanır bildiğim kadarıyla.

Düzeltme eğer çift çanaksa tabikide her iki çanağada çiftli lnb takılması gerekiyor ve bu lnb'lerden her iki çanaktan toplamda 2diseq 2 kablo çıkışı yapılır ve ayrı ayrı 2 receiverda izlenebilir.Ancak DSMART yetkililerine danışılmalı acaba 2.bir kart vereceklermi diye sorulmalı.Bir sorun belki aynı kartın 2.sini verirler.Receivere takmak için.Benim bildiğim bu farklı yöntemler varsa bizde öğrenelim yazarsanız sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Çanak antene çift yada dört çıkışlı LNB ler ile çoklu ayırma olur ama bir çihazla ayrı ayrı işlem yapamazsın,çoklu çıkışlı lnb lerden aldığın sinyali ayrı ayrı alıcılarla bağımsız izleme şansın var.

İki ayrı TV den dsmart için iki tane alıcı takıcan ve seyredeceksin,o kadar masrafa değmez sayın mod arkadaşım.Saygılarımla.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...