Jump to content

Htc'den Droid Incredible


KemalALKIN

Recommended Posts

HTC'den Droid Incredible

htc-droid-incredible.jpg

HTC ve Verizon Wireless, Droid Incredible akıllı telefonunu duyurdu. Android 2.1 temelli Droid Incredible, 3.7 inç 800x480 AMOLED ekran, sekiz megapiksel kamera, 8 GB dâhili hafıza ve 1 GHz Snapdragon işlemci ile birlikte geliyor.

Incredible, HTC'nin hâlâ satışta olan alt seviye Droid Eris'inden sonraki ikinci Droid modeli. Droid Incredible, Sprint WiMAX destekli Evo 4G'nin üst seviye özellikleri ile eşleşmeyebilir fakat HTC'nin önceki Google markalı Nexus One'a ve benzer olarak kısa bir süre önce duyurulan 1GHz Qualcomm Snapdragon işlemcili, Android 2.1 ile çalışan HTC Desire ve Legend telefonlarına güzel bir alternatif.

Incredible, Evo 4G'nin 4.3 inçlik ekranından daha küçük olan 3.7 inçlik, 800x480 piksel bir ekran sunuyor. Bununla birlikte ekran daha kolay görünüm ve parlak renkler için AMOLED teknolojisiyle geliyor. Incredible ayrıca 16 GB'a yükseltilebilir 8 GB dahili bir hafıza sunuyor.


8 megapiksellik kamera

Verizon'un ilk sekiz megapiksellik kamerası olan bu ürün otomatik odaklama, video yakalama ve çift LED flaş sunuyor. Ürün aynı zamanda, bluetooth, dahili GPS, hoparlör, yakınlık ve ışık sensörü ve sayısal bir pusula gibi ilave özellikler de sunuyor.

Diğer ilgi çelici özellikler arasında optik bir oyun çubuğu, dokunmaya duyarlı ev, menü, geri ve arama tuşları da bulunuyor. Droid Incredible 4,63 x 2,30 x 0,47 inç ölçülerinde, 130 gr ağırlığında ve konuşma süresi yaklaşık 312 dakika..

htc_droid_.jpg

Incredible: Yeni Bir Sezgisel Arayüz

HTC IncredibleÜrün, HTC'nin sezgisel arayüz katmanının en son sürümü, Android 2.1 ile birlikte geliyor. Yeni sezgisel arayüz, interaktif bileşenlerin geniş bir yelpazesi ile yedi panelli ana sayfa ekranı sunuyor. Facebook, Twitter ve Flickr güncellemelerini bir arada takip edebilmeyi sağlayan Friend Stream teknolojisi de Incredible'nin yazılımları arasında.

Droid Incredible, Verizon Wireless e-dükkanında satışa sunuldu. Incredible'nin şu anki fiyatı yaklaşık olarak 200 dolar ve iki yıl garanti desteğiyle sunuyor.



Kaynak: Linux Devices


KAYNAK: " www.ozgurlukicin.com "
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...