Jump to content

Ağ Sorunu


Zaa

Recommended Posts

Çalışma grupları aynı Pc adları farklı her iki bilgisayarda Windows XP Proff. SP2 kurulu. Çalışma grubunda gördüğüm bilgisayara tıkladığımda sanki şifre varmış gibi (örn: pcGuest kullanıcı adını default veriyor ve ) şifre istiyor. Aynı çalışma grubuna bağlı Windows 98, Windows 2000 ve Windows XP Proff. SP1 kurulu bilgisayarlara sorun olmadan bağlanabiliyorum. Ancak hem diğer bilgisayarlar hem de SP2 kurulu bilgisayar diğer SP2 kurulu bilgisayara bağlanmak istediğinde şifre soruyor. (SP2 kurulu 2 bilgisayarda birbirine bağlanırken şifre soruyor)

Netcez gari bundan sonra, bu şifreyi nasıl bulabiliriz. Şifre yerine Adminstiratör şifresini ve / veya oturum şifreli ise oturum şifresini giriyorum kabul etmiyor.

SORUNUN GÜVENLİK DUVARI YA DA FARKLI ÇALIŞMA GRUBU ADI VERİLMESİ İLE ALAKASI YOK.

Farklı çalışma grubu adı verilse de şifre sorunu olmadığı sürece farklı çalışma gruplarında yer alan bilgisayarlar aynı ağ üzerinde olduktan sonra birbirine bağlanabilir. SP1 de yer alan Güvenlik duvarı ise şifre sormuyor, güvenlik duvarı varsa ya çalışma grubundaki bilgisayarı hiç görmüyor, ya da görse bile tıkladığınızda hata iletisi veriyor (ulaşılamıyor gibi).

SP2 kurulu bilgisayarlarda durum farklı herhangi bir şifre koyulmadığı halde şifre varmış gibi şifre soruyor. Bu sorunun çözülmesi gerekiyor arkadaşlar.

Yardımcı olur musunuz.

Denetim Masası Kullanıcı Hesaplarından Guest hesabını aktifleştirdim. Bilgisayarı yeniden başlatıp denediğimde PC lerin şifre isteme sorunu ortadan kalkmadı

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...