Jump to content

Bu Hatayı Neden Verir


Recommended Posts

orjinal windows cd sine haziran guncellemeleri dahil ettim arkasından sata driveleri entegre ettim kurulum sayfasında böyle bir hata aldım

6gl8ib.png

birde ultimate nin blue pack dosyasını editlemiştim ama ondan oldugunu sanmıyorum cunku gecenlerde denedim ve sanalda kurmuştum. onuda editledikten sonra txtsetup.sif dosyası hata verdi. nerede sorun
Link to comment
Share on other sites

sorunun presetup.cmd dosyasının bulunamaması biliyorsun değil mi ki bu dosyayı bildiğim kadarıyla sürücü paketi entegre ettiğinde program yapıyor ve sürücülerin yükleniyor. her sistemin kendine özgü txtsetup.sif dosyası vardır, windows bileşenleri yüklerken buraya bakararak dosyaları yükler eğer burada yazıpta i386 içinde olmayan bir dosya varsa böyle hata verir. hiçbir zaman başka sistemlerin txtsetup.sif dosyasını kullanmayın.

çözümü için, i386 içindeki txtsetup.sif dosyasını not defteriyle açın ve istenilen dosyaların isimlerini bularak silin kaydedin tekrar deneyin. demedi deme önceden demiştim galiba sana.

Link to comment
Share on other sites

şuan yeniden yaptım yine aynı hatayı alıyorum. sadece guncellemeleri ekledim arkasından sata entegresini yaptım.

f112e36e.png

bu arkadşalarda aynı hatayı almış

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=75592

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=34280[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

txtsetup.sif altındaki 14'üncü satırda yazan inf, i386 klasörü içinde yok yada isminde bir değişiklik vs. olmuş. o dosyanın ne olduğunu öğrenip elde edip i386 içine at.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...