Jump to content

Mossad’ı Dize Getiren Türk


mucit41

Recommended Posts

MOSSAD’ı dize getiren Türk

israil_gemi_saldiri.jpg

İsrail gemi baskınında gizli servisi alt eden teknik ekip

MOSSAD'I DİZE GETİREN TÜRK. İsrail'e öyle bir oyun oynadılar ki..

ENSONHABER.com/ÖZEL Saldırıya uğrayan Mavi Marmara gemisinin teknik alt yapısından sorumlu Dursun Eker, İsrail gizli servisinin dize getirildiği o anları anlattı. İşte hareket halindeki bir gemiden canlı yayın yaparak önemli bir başarıya imza atan o ekibin üyelerinden Eker’in anlatımıyla İsrail’in alt edildiği o anlar….

FPA şirketi. Canlı yayın hizmeti veren bir şirket. İHH yöneticilerinin talebi üzerine hareket halindeki bir gemiden canlı yayın hizmeti vermeleri isteniyor. İsveç’ten bir anket şirketinden güçlü bir anten temin edildi. Bu antene enerji kaynağı sağlayacak bir güç sistemi de zorlu aşamalar sonrası Kanada’dan temin edildi.

38 noktaya güvenlik kamerası koydular

Teknik ekip gemi içerisine bir reji sistemi kurdu. Sistemin kurulduğu yer ise kritik önemde. Sadece gemi personelinin girebileceği bir yerde kuruldu bu sistem. Başka bir teknik ekip de gemideki 38 noktaya güvenlik kameralarını kurdu ve bunları yayına akredite etti.

Sistemi test etmeye imkanımız olmadı

Canlı yayın sitemini test etme zamanı dahi yoktu. Gemide yayın yapılan frekansın diğer gemilerdeki frekanslardan etkilenip etkilenmediği bilinmiyordu. İsveç’ten getirilen özel anten uyduya kilitlenerek hareket halindeki gemiden canlı yayında bir aksiliğin önüne geçildi. Bu anten 1 saniyede 16 farklı yönde 100 derece hareket edebilme kabiliyetine sahip. Bu sistem gemi uğurlaması sırasında test edildi. Ancak sistemde bir arıza olduğunu öğrendik.

40 saat boyunca uyumadık

Gemi dümenini CEYRO sistemine bağladık. Rıfkı Tekay mühendis arkadaşımızla mekanik verilerin dijital veriye dönüştürülmesi için gerekli teknik çalışmaları yaptık ve yaklaşık 40 saat boyunca hiç uyumadan sistemi hazır hale getirmeye çalıştık. Bu sistemi hazırlarken her şey dışarıdaydı ve bir takım devreler oluşturduk. Bu devreleri bir şeye koymak zorundaydık. Mutfaktaki arkadaşlardan boş bir yoğurt kabı aldık ve hazırladığımız devreleri bu kabın içerisine koyarak bu devreleri antene entegre ettik.

İsrail yayını kesmek isterse 3 yoldan yapabilirlerdi.

1.GPS’le aldığımız radyo dalgalarını bozabilirler…

2. Anteni ortadan kaldırmak için ağır ateş edebilirler

3. Çok daha güçlü bir frekansla bizi devre dışı bırakabilirler…

Boş direk İsrail’in kafasını karıştırdı

Gemi güvertesinde bulunan boş bir direk onları yanılttı. Biz anteni çok güçlü bir şekilde başka bir noktaya monte ettik.

Antalya’da geminin jeneratörleri yandı. Biz ana güç kaynağından bağımsız bir UPS sistemi kurduk. Yayın sisteminin kesilmemesi için tüm sistemi kurduk.

Esas itibariyle bir ülke uydusundan alınan frekansı daha güçlü bir frekansla bozmak uluslar arası bir suç anlamına gelir.

Kesintisiz internet sistemi kurduk

Türksat’tan gelen iki mühendis arkadaşımız çok ciddi çalışmalar yaptı ve kesintisiz internet sistemini kurdular.

Sistemimiz sayesinde 60 kanala 300’e yakın yayın yapıldı.

İsrail’e yedek frekans yorumu

Ve bir aşamadan sonra telefonlar gitti. Sadece uydu telefonları çalışıyordu. İHH başkanının bir açıklaması olmuştu. Gemiler yaklaşmaya başladı diye. O andan itibaren bizim yayın frekansımızın üzerine çıkılmaya başladığını gördük. Bunun üzerine TÜRKSAT’tan yedek frekans aldık. Operasyondan önce yayınımızı tamamen kesmeye çalışacaklarını tahmin ediyorduk. Ne olursa olsun İsrail müdahalesi anından itibaren yaşananları aktarabilmemiz için bizim 10 dakikaya ihtiyacımız vardı.

B planı devrede

Bir noktadan sonra yayınımızı kararttılar. Ancak internet yayınımız devam ediyordu. Gemide rejide bulunan arkadaşlarla sürekli haberleşme halindeydik ve onlara B planına geçeceğimizi söyledik. Yedek frekansımız sürekli hazırda bekliyordu. Türk TV kanallarını aradık ve yedek frekansları da onlara verdik. Olası karartma durumunda yedek frekansın devreye gireceğini aktardık. Ve bu frekansı da takip etmelerini söyledik.

İsrail gemide silahlı teröristlerin olduğu propagandası yapacaktı

Ve İsrail saldırıya geçeceği anda daha güçlü bir frekansla bizim frekansımızın üzerine çıkarak yayını kararttılar. O anda belki de başının üzerinde kurşunlar uçuşan arkadaşlarımız canla başla yeni frekansı aktif hale getirdiler ki bu noktada Recep Çağ ve Murat Yavuz isimli arkadaşlarımızın üstün bir çabası vardı. O andan itibaren internetimiz de gitti.

Ve İsrail askerleri gemiye girdi ve anteni sökmeye çalıştılar. Şehit olan arkadaşlarımızın bazıları antenin sökülmesine engel olmaya çalıştıkları için şehit oldular. Çünkü İsrail gemide silahlı teröristlerin olduğu propagandası yapacaktı..

Güvenlik kameraları devreye girdi

Saldırı sırasında rejiye bağlantılı 4 kamera yayındaydı. Ancak kimi arkadaşlarımız yaralandı kimilerinin kameralarının kablolarını kestiler. Ancak buradaki yayın kesilince rejideki arkadaşlar güvenlik kameralarındaki kaydı yayına aldılar ve izlenen İsrailli askerlerin geminin arka tarafından gemiye çıkışını bu güvenlik kameraları görüntüleri sayesinde yayınlayabildik.

İsrail saldırısı saat 04.30 sularında yapıldı ancak bizim yayınımız saat 07’ye kadar sürdü.

Ardından elimizdeki görüntüleri hem yedek hem de ana frekans aracılığıyla tüm dünyaya logosuz geçtik.

İsrail’de en çok konuşulan başlık

İsrail internet sitelerinde İsrail’in hataları başlığında iki madde öne çıkıyor. Birincisi dünyanın en iyi komandoları olarak gösterilen İsrailli komandoların silahlarını nasıl kaptırdıkları; ikincisi ise İsrail’in bu yayını nasıl kesemedikleri?

Biz evimizde işimizi yaptık esas kahramanlar gemideydiler. Şu noktada baktığımda ya biz İsrail’i gözümüzde çok büyütüyoruz ya da kendi gücümüzün farkında değiliz. Yeter ki çalışalım…

http://www.ensonhaber.com/mossadi-dize-getiren-turk.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Aynen biz israil i gözümüzde çok büyütmüşüz. Herkesin düşüncesi savaşlar artık topla tüfekle yapılmıyor teknoloji ile yapılıyor diye düşünüyorlar. Oysa ki bizim mühendislerimiz o kadar süper işler beceriyorlar ki kimse bunun farkında değil. Maddi imkan olmadıgı için TÜRK Mühendisleri yurt dışına gidiyorlar para kazanabilmek için.

Aslında diğer ülkelerde TÜRKLERİN GÜCÜNÜN farkındalar ondan dolayı kimse savaşmaya cesaret edemiyor.

Saygılarımla..

Link to comment
Share on other sites

Şu noktada baktığımda ya biz İsrail’i gözümüzde çok büyütüyoruz ya da kendi gücümüzün farkında değiliz. Yeter ki çalışalım…

İstediğim cevap buydu çok teşekkür ederim :)

Link to comment
Share on other sites

Dize geldilerse biz nasıl rezil olduk ...

6 Türk'ü öldüren İsrailli askere madalya
Mavi Marmara'ya yapılan çıkarmada 6 Türk'ü öldürdüğü bildirilen İsrailli komando, yaşanan ölümler hakkında "başka çaremiz yoktu" dedi.
Güncelleme:04 Haziran 2010 10:29

İsrailli askere madalya verilmesi düşünülürken, Tel Aviv, Ankara ile ilişkilerinin bozulmasından suçlu tuttuğu Türkiye'yi İran gibi davranmakla eleştirdi. Diğer yandan, ABD Başkanı Barack Obama petrol sızıntısı nedeniyle Asya turunu iptal ederken, Japonya'nın yeni başbakanı belli oldu.

İşte dünyada günün öne çıkan manşetleri:

THE JERUSALEM POST: Altı kişiyi öldüren İsrailli komando: Başka seçeneğimiz yoktu
Gazze'ye giden yardım gemisi Mavi Marmara'ya çıkartma yapan deniz komandolarından S. Jerusalem Post'a verdiği röportajda gemiyi "bir savaş alanı" gemidekileri de "katil paralı askerler" olarak nitelendirdi.  

Helikopterden gemiye inen 15'inci ve son komando olan S., iner inmez kendisinden önce inen askerler gibi saldırıya uğradığınıı söyledi. Bir yanına baktığında üç komutanının yaralı olarak yerde yattığını gördüğünü ifade eden S., komutanlardan birinin karnından, diğerinin dizinden vurulduğunu, üçüncü komutanın ise kafasına demir çubukla vurulduğu için kafatası kemiği kırık bir biçimde baygın yattığını söyledi.

Emir komuta zinciri gereği yönetimi otomatikman devraldığını anlatan S. aktivistlerin askerlerden iki tabanca çaldığını ve sürekli ateş ettiğini anlattı. Altı aktivistin ölümüne yol açan S.'e kahramanlık madalyası verilmesi düşünülüyor.

THE DAILY TELEGRAPH: İsrail: Türkiye İran gibi davranıyor
Dün gece İsrail hükümetinden Türkiye'ye çok sert eleştiriler geldi. İsrailli yetkililer Ankara'nın iki ülke ilişkilerinin bozulmasının "tek suçlusu" olduğunu söylerken Türkiye'yi İran gibi davranmakla eleştirdi.

Yetkililer Ak Parti'yle İHH arasındaki bağlantılara dikkat çekerken Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Türkiye'nin İsrail'in bir zamanlar dostu olmasına "hiç önem vermediğini" Türk toplumunun içindeki değişimlerin tıpkı 1979'da İsrail-İran ilişkilerinde olduğu gibi, Türkiye-İsrail ilişkilerine zarar verdiğini savundu.

Lieberman, "Bu provokasyonu biz başlatmadık, biz Türkiye'ye ellerinde bıçaklar ve demir çubuklarla zorbalar yollamadık" dedi. Bu davada en başından en sonuna kadar bütün suçun Türkiye'nin üzerinde olduğunu ifade eden Lieberman, "Özür dileyecek hiçbir şeyimiz yok. Hatta aksine özür bekliyoruz" dedi.

YNET NEWS: Tel Aviv'de Erdoğan protestosu
Yaklaşık 1,000 kadar İsrailli dün gece Türkiye'nin Tel Aviv Başkonsolosluğu önünde eylem yaparak Ankara'nın filo baskını sonrası açıklamalarını protesto ett. Binaya taş ve gaz bombası atan göstericiler Başbakan Tayyip Erdoğan'ın faşist olduğunu ima eden pankartlar taşıdı.

Olay yerinde polis üç kişiyi gözaltına aldı. Yetkililerin göstericileri bastırmaya çalıştığı bildirildi.

Yarkon Caddesi üzerindeki gösterilerde katılımcılar İsrail bayrakları ve Türk hükümetini suçlayan pankartlar taşıdı. Başbakan Erdoğan'ın Hitler bıyıklı resimleri ve "Terörist Erdoğan" sloganlarının yanı sıra "İsrail ordusu kazansın" ve gemideki Arap-İsrailli milletvekili Hanin Zoabi'ye atfen "Zoabi Gazze'ye" sloganları dikkat çekti.

Grubun içinde Ermenistan bayrağı taşıyan protestocular da vardı.

CNN: Hamas Gazze'deki hayır kurumlarını kapatıyor
Birleşmiş Milletler'in Ortadoğu Barışından Sorumlu Özel Koordinatörü Robert Serry, Perşembe günü Hamas'ın Gazze'deki hayır kurumlarına baskınlar düzenleyip buraları kapatmasından duyduğu kaygıyı dile getirdi.

Serry'nin açıklamasında, "Aralarında BM ortakları da olan bu sivil toplum kuruluşlarının hedef alınması kabul edilemez. Bu durum, özgür toplum normlarına aykırıdır, Filistin halkına da zarar vermektedir" denildi. Açıklamada yerel yetkililerin böyle adımlara bir son vermesi ve Gazze'deki sivil toplum kuruluşlarının en kısa zamanda açılmasına izin vermesi istendi.

Gazzelilerin yaklaşık yüzde 80'ini sivil toplum kuruluşlarından gelen yardımlarla yaşıyor çünkü İsrail, Hamas 2007'de bölgenin kontrolünü ele geçirdiğinde çok sert ihracat sınırlamaları koydu.

DAILY TIMES: Pakistan'dan İsrail'e kınama
Pakistan parlamentosunun her iki kanadında da dün oy birliğiyle kabul edilen kararlarda, İsrail'in Gazze'te giden yardım gemilerine düzenlediği kanlı baskın çok sert bir dille kınandı. Kararlarda ayrıca uluslararası Müslüman toplumundan, Uluslararası Savaş Mahkemesi'ne başvurup İsrail'e karşı dava açmaları istendi.

Parlamentoda ayrıca Türk hükümetinin konuyla ilgili attığı cesur adımlar takdir edilirken diğer Müslüman devletlerinden de benzer adımlar atmaları istendi.

Senatörler ayrıca özel bir televizyon kanalının sahibi olan Talat Hüseyin ve diğer iki Pakistanlı aktivisti İsrail'in saldırılarına cesurca göğüs gerdikleri ve ülkelerini en iyi şekilde temsil ettikleri için övdü.

CNN: Obama da "İsrail'in meşru güvenlik kaygıları" dedi
ABD Başkanı Barack Obama CNN'in en tanınmış talk-showcularından Larry King'in programına konuk oldu.

King'in eski Başkan Jimmy Carter'ın İsrail'in filo baskınını kınadığını hatırlatması ve "Sizin duruşunuz nedir?" diye sorması üzerine BM'nin de kınadığını hatırlatan Obama, "İsrail'in meşru güvenlik kaygıları olduğunu, insanların yatak odalarına füzeler yağdığını" belirtti ancak ablukanın da kaldırılması gerektiği yönünde işaretler verdi.

Obama,"Olayla ilgili bütün detayları en kısa zamanda öğrenmemiz en önemlisi" dedi.

Petrol krizindeki yönetiminden dolayı eleştirilen başkan, olayı duyar duymaz ekibini toplayarak en kötü senaryo için hazırlık yaptığını söylerken, sızıntının sebebinin BP olduğunun altını çizdi. Obama "BP'ye öfkeliyim" dedi.[/CODE]

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

demekki bu saldırı planlandı yanı saldırı olucak bilerek gonderıldıler teknık ekıp yardıma gıdıyordu pekı neden böyle bir sistem kuruldu sankı olayları onceden bılınıyordu teknık ekıp zarar gormedı sadece orda sucsuz ınsanlar zarar gordu bu olayın olacagı bellı amac kayıt yapabılmek bırı cıkıpta o mossadı dıze getıren adama sormuyor sana kım soyledı boyle bır tertıbatı kur ve yayın yap diye?

Sen kendi yazdığından bişey anlıyomusun bi okusana...

Link to comment
Share on other sites

demekki bu saldırı planlandı yanı saldırı olucak bilerek gonderıldıler teknık ekıp yardıma gıdıyordu pekı neden böyle bir sistem kuruldu sankı olayları onceden bılınıyordu teknık ekıp zarar gormedı sadece orda sucsuz ınsanlar zarar gordu bu olayın olacagı bellı amac kayıt yapabılmek bırı cıkıpta o mossadı dıze getıren adama sormuyor sana kım soyledı boyle bır tertıbatı kur ve yayın yap diye?

Link to comment
Share on other sites

demekki bu saldırı planlandı yanı saldırı olucak bilerek gonderıldıler teknık ekıp yardıma gıdıyordu pekı neden böyle bir sistem kuruldu sankı olayları onceden bılınıyordu teknık ekıp zarar gormedı sadece orda sucsuz ınsanlar zarar gordu bu olayın olacagı bellı amac kayıt yapabılmek bırı cıkıpta o mossadı dıze getıren adama sormuyor sana kım soyledı boyle bır tertıbatı kur ve yayın yap diye?

nasıl bir algın var gerçekten merak ediyorum , ya Allah aşkına israilin yayınladığı görüntüleri izledinmi (beyaz tonlarının yoğun olduğu) sadece görünen israil askerlerinin dayak yediği ve güverteden aşağıya atıldığı , eğer ilk anda ve daha sonra çekilen görüntüler olmasa hem insanlarımız şehit olmuş olacak hemde israilin kara propagandasına maruz kalmış olucaktık (şu durumda bile türk halkına terörist diyenler ozaman ne derlerdi acaba) . adamlara geçekten helal olsun diyorum...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...