Jump to content

2 Bilgisayarı Birbirine Bağlamak!


GibraLeoN

Recommended Posts

Merhaba.evde 2 pc var.Kabloyu fln hazırladım 2 pc yi birbirine bağlıyacağım ancak aynı anda internetede baglanması gerekiyor.1 modem var 2 tane kablo alsam 2 pc yide modeme baglasam 1.ci pc den 2 .ci pc ye erisebilirmiyim.2 pc le counter gibi oyun oynıycam ve internetede gireceğim.

Link to comment
Share on other sites

yapılabiliyor ama pek sağlıklı değil bence Bütcen yeterse Switch almanı öneririm hiç bir ayar gerektirmeksizin hem ağ hemde net paylaşılıyor yok ben direk kablo ele eternetden bağlanıcam dersen ağ bağlantılarında özellikler yapınca internet paylaşımı var ona çentik koyman gerekiyor yani yapılabilen birşey pek sağlıklı olmasada ağ kurdukdan sonra bu bilgisayardaki interneti diğer bilgisayarlarda kullanabilsin gibi bir seçenek işaretlendiğinde istediğin olur....ba287lant3059sj.jpg

Link to comment
Share on other sites

Eğer modemin destekliyorsa istediğini yapabilirsin. Evdeki her bilgisayara modem sayesinde erişim sağlayabiliyorum. LAN bağlantısını kullanarak istediğim oyunu oynayabiliyorum.

Link to comment
Share on other sites

bilgisayarın birisinde çift ethernet kartı bulunmak zorunda bir ethernet kartına modemden gelen kablo diğer ethernet kartına yapmış olduğun cross kablo ile diğer bilgisayara bundan sonra yapacağın adım ise internet bağlantısını ağ bağlantılarımdan paylaştırman sonunda iki bilgisayarda internete bağlanacaktır. ancak şöyle bir durum var diğer bilgisayarın internete girebilmesi için çift ethernetli bilgisayarın açık bulunması gerekmektedir

Link to comment
Share on other sites

Yorumlarınız icin teşekkür ederim.

Kısacası 1 modem var origo markalı 4 portlu.2sininde ethernet kartında tek bosluk var.Ben 2 pc yi birbirine baglamak istiyorum int cafedeki cler gibi ama aynı anda int. baglanacak.Bunun icin illa switch gerekiyormu almak zorundamıyım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...