Jump to content

Kablolu Ve Kablosuz Modemi Kullanma


talham44

Recommended Posts

arkadaşlar benim arkadaşta airties marka modem varmış.bu modem hem 4 portlu kablo girişi varmış hemde tek antenli wireless varmış.arkadaş kablolu internet paketi aboneliğine sahip.bu interneti bu modem yardımıyla kablosuz olarak kullanabilirmi.
Link to comment
Share on other sites

eğer ikiside airties se ve bir tanesi repater yada acces point özelliği varsa olur. ben o şekilde kullanıyorum. rt205 ve rt210 modemlerden biri adsl yi alıyor diğerine aktarıyor böylece kapsama alanı genişliyor.

ama yazmışsın

kablolu internet paketi

diye. bundan kastın kablo net mi yoksa telekomun bağlantısı mı? eğer kablo netse kablo modem bunlardan farklı çalışıyor diye biliyorum

Link to comment
Share on other sites

:| Ürünün kullanma kılavuzunda ihtiyacın olan her şey yazıyor. biraz OKUMA gayretiyle ordan öğrenebilirsiniz. Bizi de bilgilendirirseniz seviniriz...

hadi canım eminmisin.sen önce benim yazdıklarımı oku.sırf birşeyler yazmak için cevap yazmayın kardeşim eksik olsun yprumunuz.ürün elimde olsa açar internetten bakarım.modemin markasını biliyorum sadece modelini bile bilmiyorum.

Link to comment
Share on other sites

Kablolu internet paketi diye bir internet paketi yoktur. Kablonet üyesi olsa bile sinyallaerini access point ardımıyla kablosuza çevirebilir ve de sizin bir laptopunuz varsa arkadaşınızın netini kullanabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...