Jump to content

Google Araç çubuğu Geçmiş Sorunu?


abdulhey_

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar. benim ie8 de google araççubuğu yüklü. yeni sekme sayfasını açmak için tıkladığımda ençok girilen sayfaların küçük resimleri oluyordu açılan yeni sekme sayfasında. bir kaç gündür ise sıfırlandı o sayfalar sanki ve yeni sayfalarıda kaydetmiyor iki gündür. bunu nasıl eski haline döndürebilirim. en çok kullandığım sayfalara direkt gitmek için çok güzel bir uygulama bu. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

no8yeqpxm6ch4a01f2kv.png

resimde gordugun yerı etkınleştır ben firefoxda aldım resmı belki ie8 in araç çubuğu değişik falan olabilir ama sonucda ayarlardan dedıgım yerı etkınleştır

Link to comment
Share on other sites

hayto ie8 de dediğin gibi bir seçenek yok. başka şeyler denedim ama ie8 in hızlandırıcılarını gösteriyor ama metin olarak ben dediğim gibi google un küçük resimli göz atmalarını istiyorum. evet anlayan yokmu arakdaşlar?

Link to comment
Share on other sites

hadi xp de bu özellik bozuldu bi şekilde diğer yerel disktede windows 7 ie 8 var onda da daha önce gösteriyordu demin baktım onda da göstermiyor artık. ne olduda böyle google küçük resimli göz atmalar yeni sekme açınca çıkmıyor artık? bi anlayan yokmu yav?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...