Jump to content

Hotmail Bozuk Açılıyor.


istanbullu34

Recommended Posts

Hotmail böyle bozuk açılıyor.

adslyi paylaşan 4 evin bilgisayarlarında da böyle oluyor. tarayıcı değiştirdim düzelmedi. format düzelmedi. web ayarlarını sıfırla düzelmedi. bir de tüm bilgisayarlarda aynı. sanki bir virüs gibi. hotmail böyle bozuk açılıyor. hatta mynet de falan da resimler görünmüyor.

chromet.png

Link to comment
Share on other sites

Hotmail'e Masaj at Profilimde sorun var diye.Bi Bakıversinler.Senden kaynaklanan bir problem değil.Bakım yapacaklar düzelecek..Messenger'da falan problem var mı ?

msnde problem yok. ayrıca ev dışında bir yerden girdiğimde düzgün görünüyor hotmail. bu bilgisayarda ve ağda sanki bir virüs var gibi geliyor. ama bu tür bir vürüs duymadım nette de pek somut bir cevap veren de yok bu sorunla ilgili. soruna bakınca aslında çok basit bir eklenti, resim gösterme falan gibi bir sorun gibi geliyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

dostlar bizim okulda da aynı sorun var ve çözüm üretemedim. bilgisayarlarla ilgili olmadığı kanısındayım. çünkü wınn la sorunsuz bağlandığım bir laptopta, okulun internetiyle aynı sorunu yaşadım. acaba modemde mi sorun var zyxel modem, yoksa modem ayarlarında mı, yoksa internet hizmetinde mi??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...