Jump to content

Microsoft Office Home And Student 2007


MeLaNq0Liq

Recommended Posts

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum zaten mesaj sayımdanda anlaşılacağı gibi.Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.

İlk önce üye olmamım sebebini söyleyip lafı fazla uzatmadan esas konuya geçmek istiyorum. Birçok site forum dolaştım cevabı bulabileceğim yer olarak burayı en başta gördüm diyebilirim.

Benim sorunum şu . Sıfır bi laptop aldım içinde microsoft office uygulaması vardı . Bunu aktif hale getirmek yani etkinleştirmek istedim anahtar istedi bulduğum bir anahtarı girip okeyledim.

İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Anahtarı kabul etti bir yükleme ekranı çıktı "Şimdi yükle" ve "Özelleştir" diye iki kutucuk vardı bende şimdi yükle dedim işte yüklendi felan .

Daha sonra kapandı bu ben masaüstünden office programını açmak istdiğimde bana tekrar bir etkinleştirme ekranı geldi :

clw88.jpg

ileri dediğim zaman ise :

s2qjhy.jpg

Şimdi bu office cd si felan yok belirttiğim gibi pc nin içinde vardı benim ne yapmam gerekiyor bu beladan nasıl kurtulabilirim

Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Sanırım senin bilgisayarındaki deneme sürümü bir office miş. Sende onu deneme sürümünden full sürüme geçirmek istedin, internetten bulduğun keyi denedin ve doğaş olarak olmadı. Senin yapacağın şey siteden bir office enterprise sürümü indirip orada anlatılan şekilde kurman.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...