Jump to content

Mandriva Satılıyor Mu?


KemalALKIN

Recommended Posts

Mandriva Satılıyor mu?

pack-mandriva.png

Mandriva Linux Online topluluk sitesinde yayınlanan bir habere göre, Mandriva, satılık ve bir alıcı arıyor. Temmuz 1998'de kurulan Fransız firması Mandriva, popüler bir Linux dağıtımı.

Mandriva'yı satın almayla ilgilenen şirketlerden birinin, lightapp temelli yazılım hizmeti sağlayan bir İngiliz firması olduğu bildirildi bile. Topluluk portalı, Fransız açık kaynak yazılım ve hizmet sağlayıcı Linagora'nın da Mandriva'yı satın almak için görüştüğünü onayladı. Görüşmeler devam ederken, tüm ayrıntılar saklı tutuluyor.

Söylentiler ne onaylandı ne de inkâr edildi. Mandriva'nın basın sözcüsü, “Başlangıçtan beri Mandriva, çeşitli satın alma görüşmelerinde bulunuyor." diyor ve ekliyor, “Mandriva, birleşme olasılıkları ya da yatırımcıların tüm hisseleri satın almaları konularını sürekli konuşuyor. Bu görüşmeler bir şirketin hayatı boyunca ve sürekli yapılır."

Mandriva, ekonomik durgunluk döneminde, MES5.1, Pulse2 ve Mandriva Smart Desktop gibi ürünleri geliştirip ilerletmek için uygun bütçeyi bir şekilde bulabilmişti. Bir süredir maddi sıkıntılar içinde olduğu bilinen Mandriva, ekonomik canlanmayla birlikte yeni yatırımlarına kaynak aktarabilecek girişimcileri bulabilecek mi, hep beraber göreceğiz...



Kaynak: The H Open


KAYNAK: www.ozgurlukicin.com
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...