Jump to content

Nefesler Tutuldu! Gözler Son 90 Dakikada!


Sirius

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Hadi Fener'lilerin Bursa şampiyon olmasını istemesi anlamlı. Bende fenerliyim. Bursa şampiyon olsa içim yanmaz.

Geçen sene siz 2 kupa alırken hiç düşünmediniz mi ? Vay arkadaş anadolu takımı olsaydı :D Yumurta kapıya gelip kendileri geride kalınca, biz yapamadık onlar yapsın bari demiş gibi oluyor :D

Link to comment
Share on other sites

Bir Fenerli olarak tabiki Fenerbahçemizin ŞAMPİYON olmasını istiyorum. Bursa kaptanı Ömer demişti ki "Allah'ın adaleti varsa biz şampiyon olmalıyız." Ömer'in bu sözü hasret olarak yüreğinde kalacak ve Fenerimiz Trabzonu Yenerek İNŞALLAH 18. kez şampiyon olacaktır.

Bu sözü sanırsam Bursaspor başkanı söylemişti ama boyundan buyük laf söylemiş adamın ağzından çıkanı kulağı duymamış ne yani Bursa şampiyon olamazsa Allahın adaleti yokmu demek!!!

Bunun cezasını bugün çekerler, ben Galatasaraylıyım ama Bursanın şampiyon olmasını istemiyorum

Link to comment
Share on other sites

bir bursalı olarak inşallah BURSASPORUMUZ şampiyon olur.buraları görseniz şehrin nasıl hazırlandığına inanamazsınız.bence anadoludan bir şampiyon çıkacaksa şehriyle, taraftarıyla, tarihiyle ve şu an oynadığı futbol ve teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile şampiyonluğu hak eden tabi ki de Bursaspordur.

Link to comment
Share on other sites

Burda bursanın trabzonla bir gizli itifakı olmuş gibi görünüyor,sürekli trabzon bursadan gelen haberlere göre oyun sergilemiş ve kendi eli ile buyur bursa şampiyonluk senin der gibi maç yapmıştır.Top yuvarlak ne yapacağı beli değildir neyse anadoludan bir takımının ilk olarak şampiyon olması dolayısı ile tebrik etmek lazım.Bu şampiyonluğa büyük destek ve katkılarından dolayı bjk de ayriyetten kutlamak lazım,fb karezi olan bjk de bursaya iyi çalışmıştır.Saygılarımla.
Link to comment
Share on other sites

Evet BJK ve TRABZON klup başkanları ve ona destek veren takım oyuncuları FB nin şampiyon olmaması için var güçleri ile BURSA ya çalışmaları bu FB yapılan komlonun tam ispatıdır.Üçlü itifakla kazanılan şampiyonluk kutlanamaz ve komplo ile verilen şampiyonluğa şampiyonluk ta denemez.

Link to comment
Share on other sites

Blaa Bllaa Blaaa !! :D :D :D anca böyle şike yapılmış dersiniz kara parayla şampiyon mu olucanızı sandınız bu1. ders galatasaraydan 2. ders bursadan sizde alışkanlık yapıcak gibi duruyor bakalım önümüzdeki sezon .... :D :D

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahçenin şampiyon olmasını 15 bilemedin 20 milyon sadece fenerbahçe taraftarları istemiştir.

Fakat Bursaspor'un şampiyon olmasını 30 bilemedin 35 milyon (bu sayı yüksekde olabilir) istemiştir.İçlerinde diğer tüm takımın taraftarlarıda mevcuttur.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...