Jump to content

Şİrket Icin Pc


tipoti

Recommended Posts

Intel Core i7 Extreme 975 3.33Ghz 1366Pin 8Mb Box 0

2 15.May.10 ASUS P6TD Deluxe X58 6400MTs DDR3 3xPCI-Ex G

3 15.May.10 8GB DDR3 HyperX 1600Mhz CL9 (2GB*4)XMP

4 15.May.10 Sapphire ATI HD5970 (256Bit)2GB GDDR5 PCI-EX D-DVI

5 15.May.10 2 TB WD Caviar Green 3.5" SATA 3Gb/s 64MB 0 1

6 15.May.10 PowerSupply FSP-800W Everest Active

ANA PC OLACAK SIZCE IYIMI ARKADASLAR

Link to comment
Share on other sites

server yapacaksan toplama yapma hazır hp yada diğer model serverlara bak bence. neden dersen serverda sorun olduğu zaman telefon desteği imdadına yetişir.

hem bu bilgisayara tek hdd ile raid disk yapısı oluşturamazsın.

Link to comment
Share on other sites

server hakkında pek bilgim yok hatta bu kadar iddialı bir sistem isteyeceğini de ilk defa sizden duyuyorum. ama sistem insanı gerçekten de heyecanlandırıyor. sistem hakkında şunları söyleyebilirim; seçtiğiniz işlemci overclock işlemcisidir. yani oc yapmayacaksanız o kadar parayı vermeyin, daha da makul hızı çok az düşük işlemciler var onları tercihedebelirsiniz (ben olsam olmuşken en iyisi olsun derim ve o işlemciyi alırım). güç kayanğı olarak da bu sisteme corsair güç kaynağı yakışır. corsairi incelemeni tavsiye ederim. fiyatı biraz pahalı ama sisteme yakışır. hdd olarak ise eğer 2TB lik bir hdd'e hem sistem kurayım hem de server yapayım diyorsanız biraz sıkıntı doğurur. sistem için ssd hdd alıp 2TB liği de server için kullanmanız daha da mantıklı olur. ayrıca bu kadar bir sistem kurup en azından corsair'in su soğutma sistemini de alıp kurmanız lazım. dediğim su sistemi pratik ve ucuzdur. yaklaşık 200TL civarı. hatta ben kendi sistemime almayı düşünüyorum. Ramlerin markasını bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla kingston alacaksınız. bence ocz veya xteam ram modellerine de bir göz atın. hatta intelin önerdiği ram modeli xteam'dir. ramlerinin 1600 MHz'de stabil çalışabilmesi için bu uyumluluk çok önemlidir. bu konuyu iyi derecede araştırıp öyle karar vermelisiniz. kolay gelsin... :drinks:

Link to comment
Share on other sites

bence markalı bir server al dostum zaten söylediğin rakamlarda, ama bir problem olduğunda yerinde garanti veriyorlar ve telefonda saatlerce bıkmadan problemi çözmek için çalışıyorlar biz IBM aldık çok memnunuz. parça bozuluyor bir günde yolluyorlar değişimi çok basit bozuk olanı ücretsiz kargoyla geri yolluyosun...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...