Jump to content

Msn Tarih Oluyor


mucit41

Recommended Posts

MSN tarih oluyor

Microsoft, resmi olarak duyurdu: İşte MSN'in yeni ismi ve son detaylar...

14 Mayıs 2010 Cuma

msn_login.gif

Microsoft, Windows Live Wave 4'ün adının resmi olarak Windows Live Essentials 2011 olacağını açıkladı. Akşam'ın haberine göre, 2011 yılında çıkacak olan yeni Windows Live paketi , MSN olarak bilinen Windows Live Messenger başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmeti içeriyor.

Windows Live Wave 4'ün halka açık betası hala hazırlanıyor. Haziran ayında çıkması beklenen beta, geliştirme sürecinin önemli bir adımını temsil ediyor. Kullanıcılar Windows Live Installer'ı indirecek ve Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Live Writer, Windows Live Movie Maker gibi uygulamaları deneyebilecek.

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/515105-msn-tarih-oluyor[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

1 Ocak 2011 den sonra msn calıştıranlar yeni msn sürümünü yükle mesajı almaya başlayabiliriz,bu yeni sürüm xp sistemlerinde çalışmadığından belki bir süpriz yaparak xp platforma taşıyabilirler.Bu ihtimal olmayacağından ,2011 den itibaren microdsoft zoraki olarak herkesi win 7 çatısı altında toplamaya çalışmaktadır,yeni sürümler eski işletim sistemlerinde iş görmeyeceğinden herkes xp leri kaldırıp win 7 ye transfer olmaları muhtemeldir.

Saygılarımla.msn_login.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...