Jump to content

Kopya Korumalı Cd Dvd


ozgun2

Recommended Posts

kopya korumalı cd ve dvd ler oluşturmak istiyorum; korumanın kolayca kırıldığını biliyorum ama istiyorum. Çok yere gitim ama bilen yok tek yakaladığım yazım esnasında ek bir dosyanın eklendiği. Ya da neroda yazım sırasında bir yere tik konuluyormuş o tikin yerinide bulamadım. Çabuk kırılsa dahi nasıl yapıldığını bilen varsa Allah aşkına yardım etsin. İnat işte .. Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Bunu ben de çok araştırdım zamanında. Hiç bir sonuca varamadım, sağlıklı bir yolu yok maalesef. Öyle bir şey olsa Microsoft yapardı bu korumayı; yapılsa dahi bir hafta içinde bunu çözecek karşı silah üretirler. Hiç arama derim.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım pc nde kendine özek bi fon yarat. yarattıgın fonu kaydederken cd icine at. başka bir pc de o font olmayacağı icin kopyalanmaz. Ama tabi dosyaları tek tek kopyalayabiliyorsun dosyaları. Acemiler bunu bilmedikleri için direk cd den cde ye kopyalanmaz ve ya ctrl + A yaparken kopyalayamaz.:-D umarım işini görür kardeş

Link to comment
Share on other sites

çok amatör kullanıcılar kopyalayamasın diyasan neroda yazdırırken 702 mb sınırını aş 714 ü geçme bunun içinde uzman ayarlarından kısa kapanışı etkin kılı işaretle 82dk olan sınırı 90 dak. yap ben böyle bir xp cd yapıp ekledim siteye ayrıntılı olarak açıkladığım halde çoğu kimse yazdıramadı:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...