Jump to content

EA Games, Facebook İçin FIFA Oyunu Geliştiriyor!


muselmansuffe

Recommended Posts

EA Games, Facebook Üzerinden Oynanacak Bir FIFA Oyunu Geliştiriyor: FIFA Superstars

1zwyr0w.jpg

EA Games, geçtiğimiz aylarda sosyal oyunlar geliştiren Playfish oyun firmasını tam 300 milyon Dolara satın almıştı. Son zamanlarda EA Games'in, sosyal oyunlara daha çok yönelme stratejisi olduğunu biliyorduk, bu satın alma da bu stratejinin önemli ayaklarından birini oluşturdu diyebiliriz.

Fakat EA Games'in Playfish ile beraber nasıl bir oyun geliştireceğini bilmiyorduk. Ta ki, EA Sports'un başkanı Peter Moore'un yaptığı şu açıklamaya kadar.

"Daha önce bir kaç kez söylediğim gibi, EA Sports oyun deneyimini daha geniş kitlelere yaymak için pek çok çığır açabilecek yol bulabiliriz, özellikle de futbol meraklılarının interaktif futbol ile birbirlerine bağlanabileceği, dünya kupasının oynanacağı bu yılda. EA Sports FIFA oyunları, futbol fanatiklerinin içindeki futbol tutkusunu gösterebilmeleri için oldukça ideal. Bizim FIFA ürünlerimiz dünyanın dört bir yanında benzer tutkuya sahip insanları bir araya getiriyor ve şimdi Playfish ile kısa bir süre içinde yapacağımız yeni ortalıkla birlikte gittikçe büyüyen Facebook topluluğuna yeni bir FIFA oyunu sunacağız FIFA Superstars."

Şaşırtıcı mı? Pek değil. EA'nin Playfish'i satın alması ile sosyal oyunlar da geliştireceğini biliyorduk. Belki ilginç olan, EA'nin Playfish ile ilk ortaklığının FIFA markası üzerinden olması. Halbuki beklenti daha çok Sims ve Facebook ikilisini yönündeydi.

Şimdilik oyundan başka bir detay yok ama gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.


Kaynak: thgtr
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...