Jump to content

Turkcell`den Yeni Yıl Kampanyaları


skyman

Recommended Posts

Turkcell`den Yeni Yıl Kampanyaları

imajasp2ql2.jpg

Turkcell, yeni yıla birbirinden farklı kampanyalar ile giriyor. “Yeni Yıla Yeni Cep” kampanyasını başlatan Turkcell, bayram ve yılbaşı tatili için yurtdışına giden müşterilerine de indirim kampanyası sunuyor.

Turkcell, yeni yıla girerken abonelerine yeni fırsatlar ve faydalar sunmaya devam ediyor. Bireysel müşteriler için 15 Mart 2007‘ye dek sürecek “Yeni Yıla Yeni Cep” kampanyası, 16 farklı modeldeki cep telefonlarıyla birlikte bedava dakika ve kontör kazanma imkanı sağlıyor.

Kampanya dahilinde satın alınan telefonların kutusundan çıkan şifreyi SMS ile 2777’ye gönderen faturalı hat sahipleri, konuşma paketlerinden birine abone olmaları ve aboneliklerini sürdürmeleri halinde, ön ödemeli hat müşterileri ise kontör yükledikçe 4 ay boyunca artan miktarlarda toplam 300 bedava dakika ve 1000 kontör kazanıyor.

Kampanyaya dahil olan BenQ-Siemens E 61 ve EL 71, LG KG 200 ve 300, Motorola V3 ve V3i, Nokia 6111, 6233, 6280 ve 6151 Samsung X670 ve E370 ile SonyEricsson K 310i, K 510i, K 750i ve W 700i telefonlar, TurkcellExtra ve Turkcell Abone Merkezleri’nden satın alınabiliyor.

Yurtdışı seyahatlerde %30 indirim

Turkcell, bayram ve yılbaşı tatili nedeniyle yurtdışına çıkacak olan kurumsal ve bireysel tüm müşterilerine 30 Aralık 2006 – 7 Ocak 2007 tarihleri arasında “Faturalı hatlar için 3 YTL’ye, Turkcell Hazır Kart’lı hatlar için 40 kontöre % 30 indirim” kampanyasını sunuyor.

Kampanyaya katılacak Turkcell müşterileri, yurtdışında arama yaptıkları gün başına sadece 3 YTL ya da 40 kontör karşılığı % 30 indirimden yararlanabilecekler. İndirim, Türkiye saati ile 24:00’e kadar o gün içinde yapılan tüm aramalarda geçerli olurken, müşterilerden görüşme yapmadıkları günler için sabit ödeme bedeli alınmayacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell bireysel müşterileri, DUNYA yazıp 2121’e SMS atarak kampanyaya ücretsiz kayıt olabiliyor. Kurumsal müşteriler ise, çalıştıkları şirketin yetkilisi aracılığıyla söz konusu indirimden faydalanabilirler.

Turkcell, abonelerine 193 ülkede 538 anlaşmalı operatörle dünyanın her yerinde görüşme olanağı ve ayrıca, dünyanın 110 ülkesinde 272 operatör ile GPRS bağlantısı sağlıyor.

Yurtdışında cepten ödemeli arama

Arama ücretini arayanın değil, aranan abonenin karşıladığı ÖdemeliAraCell servisi, artık yurtdışındayken de kullanılabilecek. Böylece bayram ve yılbaşı tatili için yurtdışında bulunan Turkcell’liler iletişimlerini diledikleri şekilde sürdürebilecekler..

Faturalı ve ön ödemeli tüm Turkcell müşterilerinin kullanabileceği bu servisten yararlanabilmek için müşterilerin, arayacakları numaranın başına *135* yazıp numarayı tuşladıktan sonra # tuşuna basması yeterli oluyor.

AA

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...