Jump to content

Yazilim Geliştirme Danişmani Alinacak


Xedox

Recommended Posts

YAZILIM GELİŞTİRME DANIŞMANI

İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE SOSYAL GÜVENLİK REFORMU PROJESİ

UZUN SÜRELİ TAM ZAMANLI

SAĞLIKTA İNSAN KAYNAKLARI YAZILIM GELİŞTİRME DANIŞMANI

İkraz No: 7717-TU

Proje Adı: Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi (SDSGRP)

Proje Süresi: Haziran 2009 – Temmuz 2013

Proje Referans No: A.4.1.1/TUSAK/32

İhale Referans No: HTSSRP/TUSAK/2010/INDIVIDUAL/IC/12 – SAİK Yazılım Danışmanı

İlgi Bildirimi Yayınlanma Tarihi (web): 07.05.2010

İlgi Bildirimi Yayınlanma Tarihi (Ulusal Gazete): 09.05.2010

Son Başvuru Tarih ve Saati: 24.05.2010 – 18.00

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlıkta Dönüşüm Projesi’nin devamı niteliğinde olan Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesinin (SDSGRP) uygulanması için Dünya Bankasından 7717 TU No’lu bir ikraz sağlamıştır. İkrazın bir bölümü T.C. Sağlık Bakanlığı, Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı, Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü (TUSAK) tarafından;

1. Sağlık Bakanlığı’nın yeniden yapılandırılması kapsamında liderlik etme, düzenleme, planlama ve denetleme rolünü belirgin hale getirme.

2. Bakanlığın Genel Sağlık Politikalarının Oluşturulmasında eğitim, araştırma, yayıncılık ve danışmanlık görevlerini yürütme.

3. Sağlıkta “insan kaynakları yönetimi” anlayışını geliştirmek ve bu yaklaşımı esas alan uygulamalarını hayata geçirme.

4. 2010-2014 yılları arasını kapsayan beş yıllık sağlık insan gücü planını yapma ve geliştirme, sağlık personeli sayısının yıllar içinde yeterli hale getirilmesini sağlama.

5. Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesini, geliştirilmesini ve verimliliğinin artırılmasını sağlamak amacıyla, çalışanların yetkinliğini artırmaya yönelik eğitimleri planlama, uygulama, izleme, koordinasyonunu ve akreditasyonunu gerçekleştirme.

6. Sağlık hizmeti sunan, sağlık için araştırma yapan ve bilgi üreten kamu ve özel sektör kuruluşlarının üretkenlik, etkinlik ve hizmet kalitelerini artırmaları için işbirliği yapılarak ve gerekli alanlarda destek verilerek bakanlık kapasitesi ve ülke sağlık hizmetlerinin gelişmesine katkı sağlama.

7. Sağlıkta Dönüşüm Programının desteklenmesini sağlamak ve çok sektörlü sağlık sorumluluğu politikasını geliştirme

çalışmalarını yürütmek amacıyla kullanılacaktır.

Bu kapsamda, Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü (TUSAK), sağlıkta insan kaynakları alanında yürütülen çalışmalarda kullanılması gereken ya da süreçte ihtiyaç doğabilecek bilgisayar programlarının geliştirilmesi amacıyla, tam gün çalışma esasıyla, uzun dönemli bir Yazılım Geliştirme Danışmanı istihdam edecektir.

Danışmanlık hizmetinin Mayıs-Haziran 2010 içinde başlatılması planlanmaktadır. Hizmet süresi, ilk sekiz-yedi aylık dönemi takiben, danışmanın performansına, TUSAK’ın ihtiyacına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince uzatılabilecektir.

Beklenen hizmetler:

Danışmandan beklenen hizmetler:

* Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü (TUSAK) tarafından sağlıkta insan kaynakları alanında yürütülen çalışmalarda kullanılması gereken ya da hem sağlıkta insan kaynakları makro planlama aracı hem de iş yüküne dayalı personel ihtiyacı belirleme yöntemi ve benzer konularda süreçte ihtiyaç doğabilecek bilgisayar programlarını geliştirmek.

* Sağlıkta insan kaynakları alanında yürütülen faaliyetlerin yanı sıra yine Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü (TUSAK) tarafından yürütülmekte olan başta akılcı ilaç kullanımı olmak üzere diğer çalışmalar için de gereken ya da süreçte ihtiyaç doğabilecek programları geliştirmek.

* Geliştirilen bilgisayar programlarının çalıştırılmasını, bakımını, doğacak yeni ihtiyaçlara göre tekrar güncellemesini, işletim sistemlerine uyumunu, web tabanlı sistemlere uyumunu sağlamak. Söz konusu programları Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü (TUSAK) tarafından istenilen detayda hazırlamak.

Aranılan nitelikler:

1. Konuyla ilgili alanlarda en az ön lisans diplomasına sahip olmak

2. Tercihan üniversitelerin bilgisayar mühendisliği veya bilgisayar programcılığı bölümlerinden mezun olmak,

İlgili alanlarda yapılmış olan yüksek lisans eğitimi tercih nedenidir,

4. Tercihan sağlık terminolojisine hâkim olmak.

5. Konuyla ilgili alanda en az 2 yıl deneyime sahip olmak ve daha önce başarıyla tamamlamış olduğu bir programı idareye örnek göstermek,

6. Asp.net, asp, VB.net, VB, Javascript kod geliştirme becerisine sahip olmak,

7. MsSql Veritabanı geliştirme yönetme ve raporlama becerisine sahip olmak,

Son beş yıl içinde KPDS İngilizceden en az 70 almış olmak tercih nedenidir.

9. Web sayfası programlama ve tasarım konusunda teorik ve pratik bilgi ve becerisine sahip olmak,

10. Nesneye yönelik programlama bilgi ve becerisine sahip olmak.

Hıfzıssıhha mektebi Müdürlüğü uygun danışmanları, yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Referans Kodunu:

HTSSRP/TUSAK/2010/INDIVIDUAL/IC/12 – SAİK Yazılım Danışmanı

içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 24.05.2010 tarihinde saat 18.00’e kadar aşağıdaki adrese elden, postayla, e-mail ile veya faksla ulaştırmaları gerekmektedir:

Danışman seçimi Dünya Bankası’nın Ekim 2006’da revize edilen Mayıs 2004 baskısı Dünya Bankası Borçluları tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı başlıklı Kılavuz İlkeler Kitapçığında belirtilen prosedürlere uygun olarak yapılacaktır.

İlgilenen danışmanlar, yerel saatle 09:00-18:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen adresten bilgi alabilirler.

T.C. Sağlık Bakanlığı

Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı

Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü (TUSAK)

Rüzgarlı Cad. İbrahim Müteferrika Sok. No:5 Kat 4

Ulus/ANKARA

Faks: +90 312 309 42 11 ve 309 73 87

E-mail: [email protected] e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Bilgi için: Satın Alma Birimi

Tel: +90 312 309 12 24/1406-1407

Link to comment
Share on other sites

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki adresten detaylı arama yapabilirler

http://www.tusak.saglik.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=332:yazilim-geltrme-danimani&catid=33:guencel-duyurular&Itemid=63[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...