Jump to content

Üçüncü Parduswiki Seferberliği Başarıylatamamlandı


KemalALKIN

Recommended Posts

parduswiki.png

Yaklaşık bir ay kadar önce duyurduğumuz Üçüncü PardusWiki Seferberliği, Pardus kullanıcılarının katkıları sayesinde amacına ulaştı. Üçüncü seferberliğin hedefi, Birinci ve İkinci seferberliklerden farklı olarak, taslak maddeleri iyileştirmeye yönelikti.

Üçüncü Wiki Seferberliği süresince taslak halinde olan 122 maddeden 70'e yakını, katkıcılarımız sayesinde taslak olmaktan çıktı. Bir başka deyişle, seferberlik %100 başarıyla tamamlandı.

İlk iki seferberliğe kıyasla Üçüncü PardusWiki Seferberliği biraz daha uzun sürdü. Bunun nedeniyse bu seferberliğin diğer seferberliklere göre zor ve "Nasıl" belgeleri, donanım sayfaları gibi kapsamlı ve uzun maddeleri içermesiydi. Fakat siz kullanıcılarımızın katkılarıyla bu seferberlik de amacına ulaştı.

Seferberliğin amacına ulaşmasına karşın topluluk çalışkanları çalışmalarını devam ettiriyor ve taslak halindeki maddeler hızla azalıyor. Siz de taslak halde kalmış maddeleri tamamlamak istiyorsanız, buradan istediğiniz maddeye tıklayarak hemen yazmaya başlayabilirsiniz.


Siz de PardusWiki'ye Destek Olabilirsiniz

Doç. Server ACİM tarafından yazılan Wiki Temel Yazım Kılavuzu'muz var artık! PardusWiki'ye katkı vermek istiyor ama bilginizin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız bu kapsamlı belge işinize yarayabilir :).

Özgür Yazılım ve Pardus ile ilgili kapsamlı ve Türkçe kaynak oluşturan PardusWiki'ye tüm özgür yazılım kullanıcılarının desteğini bekliyoruz.


KAYNAK: www.ozgurlukicin.com
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...