Jump to content

Biostar Dördü Altı Yapıyor


pc-se7en

Recommended Posts

BIOSTAR%20TA890FXE1273050875.jpg

Önde gelen anakart üreticilerinden BIOSTAR "BIO-unlocKING" özellikli TA890FXE anakartları ile 4 çekirdekli işlemcileri tam kapasite ile çalışan 6 çekirdekli işlemciye dönüştürerek daha fazla performans sağlıyor.

BIOSTAR "BIO-unlocKING" özelliği, BIOSTAR tarafından sunulan ve işlemcilerin üzerinde üretici tarafından saklanmış bulunan çekirdekleri kullanıma sunabilen bir teknoloji

Bazı işlemci modellerinde kullanıcıya çeşitli sebeplerle sunulmamış olan kilitli olan iki çekirdeği kullanımınıza açan bu teknoloji işlemcinizi 4 çekirdekten 6 çekirdekliye terfi ettirebiliyor. Ancak bu özellik tüm Phenom II X4'ler için geçerli değil.

Bu anakart ayrıca, AMD Phenom II X6 ve 890FX yongasının getirdiği TurboCORE adlı özellik sayesinde işlemcinin üzerindeki 2 veya 3 çekirdeği daha yüksek performanslı hale getirerek oyunlarda daha fazla performans da sağlayabiliyor.
Link to comment
Share on other sites

20100428120112.jpg

ASUS, AMD İşlemcilerin gerçek potensiyelini Turbo Unlocker ve Core Unlocker teknolojileri ile açığa çıkartıyor. ASUS 890FX serisi anakartları ile yeni AMD 6 çekirdekli işlemcilere tam destek verirken, bu güçlü işlemcilerden maksimum performansını açığa çıkarılmasına yardımcı oluyor.

890FX çipsete sahip ROG Serisi Crosshair IV Formula ve M4A89TD PRO modelleri ASUS'a özgü Core Unlocker ve Turbo Unlocker teknolojileri sayesinde kullanıcıların ihtiyacı olan diledikleri performans artışına en kolay şekilde erişmelerine olanak tanıyor.

ASUS, Core Unlocker ile sunduğu performans artışını 890FX anakartlarda da yaşatmaya devam ediyor! 800 serisi çipsetli anakartlarında da çekirdek açmayı mümkün kılan ASUS Core Unlocker, yeni piyasaya sunulacak olan 2 çekirdeği kapatılmış 4 çekirdekli AMD işlemcilerin kapalı çekirdeklerini açmanıza olanak sağlıyor. Böylece 4 çekirdekli bir işlemciden 6 çekirdeğe hiçbir ekstra ödeme yapmadan yükseltme şansı yakalanabiliyor.*

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...