Jump to content

Kablosuz Mause Tavsiyesi Olan Varmı?


lama1212

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar kablosuz mause almayı düşünüyorumda 20-40 tl civarında bsyler arıyorum.. Geçen günler microsoft un mause unu aldım menzili 0.5 m çıktı:) tabi gitti iade ettim.. en azından 3-4 m menzili olmalı logitech lere gözüm kayıyor ama siz ne tavsiye edersiniz almadan danışayım dedim..Birde flash bellek alıcam sanddisk-toshiba-kingstondan hangisini tavsiye edersiniz? Sandisk tasarım olarak daha küçük ve hoş ama kalite olarak arasında fark varmıdır tavsiyeniz nedir?

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım bence logitech al kablosuz ben şans kutusu almıştım bi ara öyle kampanya vardı şimdi yok galiba bana logitech v 220 çıktı çokta memnunum çok şükür pil ömrü 3 ay falan güzel yani marka olarak kafanda logitech olsun bu arad parayı veren düdüğü çalar onnu içi fiyatı azcık pahalı olun daha iyi gibi oluyor bu tür ürünlerde :D flaş bellek tavsiyesi istiyosan sandisk modellerine bak ama güzel birşey istiyorsan ocz verbatim corsair gibi markalara bakabilirsin bence biraz daha biriktirip taşınabilir 2,5 luk hdd lerden alabibirsin belleğe göre boyutu biraz büyük ama artık cüzdan kadar oldular onun için onları tavsiye ederim boyutu falza olması vs benim tavsiyelerim bu karar şimdiden hayırlı olsun.saygılar

Link to comment
Share on other sites

2 yıl önce teknosadan 35 tlye bir logitech almıştım 10 metreden bile çekiyordu.şimdi 20ye düşmüştür fiyatı.modelini hatırlamıyorum ama kablosuz alacaksan logitech al derim. flaş bellek olarak da sandisk kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Link to comment
Share on other sites

herşeyden önce kolay gelsin. seçim yapmak zor.

ancak benim deneyimlerime göre,

pc mouse da, a4tech,microsoft ve logitech in çok farklı kablolu, kablosuz, optik, laser mouse larını kullandım.

içlerinde bana göre en iyisi Logitech LX8 laser kablosuz mousei pil ömrüde oldukça iyi.

laptop mouse da ise yine aynı 3 markanın bluetooth da dahil tüm modelleri elimden geçti. buradada yine Logitech V450 Nano modelinde karar kıldım.

usb bellekte ise bahsettiğin sandisk, toshiba ve kingston ürünleri fiyat olarak genellikle ucuz ancak hızları düşük ömürleri kısa.

benim tercihim biraz paraya kıyarsan sırasıyla Adata-OCZ-Corsair den yana. şu anda Corsair Voyager GT kullanıyorum ve memnunum.

inşallah yardımcı olmuşumdur.......

Link to comment
Share on other sites

Hepinize teşekkür ederim.. Fiyata çok kıymak istemiyorum cunku mause den tek istegim film izlerken oynatabilmek..Flash ta hocalara odev gotururken lzm oluyor diye..Teşekkürler tekrar..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...