Jump to content

Digikam 1.2.0 (pardus) Depoda


KemalALKIN

Recommended Posts

logodigikam.png
1.100'den fazla dijital fotoğraf makinesi ve 300'den fazla RAW dosya biçimi ile çalışabilen DigiKam 1.2.0, 4 Mayıs sabahı yapılan güncellemelerle Pardus deposuna girdi. DigiKam'ın bu yeni sürümü bazı yeni özellikleri içeriyor; yeni albüm kullanıcı grafik arayüzü, bu özelliklerden biri.

DigiKam, çoklu iş parçacıkları (Multithreading) ve yeni yakınlaştırılabilir önizleme çubuğu gibi özelliklerin yanında, renk dengeleme, parlaklık, kontrast, ton, kanal karıştırıcı ve beyaz dengesi gibi birçok resim düzenleme aracına sahip. 1.2.0 sürümünde bu özelliklere, 15'ten fazla yeni araç eklendi.

DigiKam geliştiricileri 1.2.0 sürümüyle Kipi eklentilerine daha çok fonksiyonellik kazandırmış durumda. Güncellenmiş eklenti özelliği, PicasaWebExport için yeniden tasarlanmış ayar penceresi ve Piwigo fotoğraf galerisi için yeni araçlar sunuyor.

Sizleri Pardus 2009'da DigiKam 1.2.0 ekran görüntüsüyle baş başa bırakmadan önce tekrar hatırlatalım: Yeni DigiKam özelliklerine kavuşmak için tek yapmanız gereken, sisteminizi güncellemek :).
digikam-12.jpeg
Kaynak: H Online


KAYNAK: www.ozgurlukicin.com
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...