Jump to content

Nik Software For Mac


kanlıkefen

Recommended Posts

i6mph1.jpg

Viveza hem en güçlü ile daha kolay hiç seçici renk değiştirme için oluşturulmuş aracı kullanmak için fotoğraf tutkunları ve profesyonel fotoğrafçılar sağlar, ışık ve fotoğraflarla makamı.

U Point ® Teknolojisi

U Point güç Kontrol Noktaları, seçici karmaşık seçim veya katman maskeleri gerek kalmadan hafif ve her fotoğrafın rengini kontrol sağlar. Bir kontrol noktayı kullanın ya da tam olarak etkisini istediğiniz çevirmeniz gerekiyor kadar. Donanımlar otomatik olarak ve doğal muhteşem sonuçlar için görüntü boyunca harmanlanan.
Akıllı filtre

onlar uygulandıktan sonra Viveza uyumludur "Adobe Photoshop Akıllı Nesneler" hangi ince ayar donanımlarına ek katmanlar eklemeden size izin verir. Zaman Viveza bir akıllı filtre olarak kullanılır, sen ve oluşturabilir daha sonra görüntü detayları kalitesi kaybı olmaksızın Renk Kontrol Noktaları düzenleyin.
Güçlü seçici Aracı (Adobe ® Photoshop ® sadece)

Seçici Aracı resminizin içine Photoshop'un fırça araçlarını kullanarak herhangi bir ışık ve renk değişiklikleri fırça sağlar. Katmanlar ve maskeler otomatik olarak hızlı ve etkinleştirerek kolaylıkla filtre selectivelyi uygulamak oluşturulur.
İnanılmaz Hız

U Point teknolojisi hassas ve fotoğrafik görüntü düzenleme için verimlilik yeni bir düzeye getiriyor. Görüntünün Değiştirmek istediğiniz herhangi bir bölümünde bir rengi yerleştirerek noktayı kontrol ederek ve bir kaç basit kaydırıcı inanılmaz, saati, diğer araçlar tarafından istenen bir bölümünde inanılmaz sonuçlar elde edebilirsiniz.
Multi-image Destek (Lightroom ® & Diyafram ™ sadece)

Viveza Lightroom & Diyafram's uyumlu yeteneği birden fazla resim üzerinde aynı anda çalışmaktır. Birden fazla resim açıldığında, "Önceki" ve "İleri" düğmeleri kolayca fotoğrafçılar izin görünür ve hızlı bir şekilde tek bir oturumda birkaç görüntü düzenleyebilirsiniz.

http://hotfile.com/dl/29098810/5319f3e/Nik_Software_Viveza_2.001.Patch.incl.Mac.OsX.rar.html[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...