Jump to content

Snowtape For Mac


kanlıkefen

Recommended Posts

31094_scr.png

Snowtape ... yüksek performanslı veritabanı ile en sevdiğiniz radyo dinle, Snowtape sizden seçmek için radyo istasyonları binlerce mağaza yapabiliyor. Belirli bir istasyon arayabilir veya tür ve bant genişliği, örneğin göre sıralamak. Ayrıca sık listesini hızlı bir şekilde mevcut ruh için doğru istasyonu bulmalarına yardımcı olmak için üzerine herhangi bir radyo istasyonu ekleyebilirsiniz.


Anında Sanki bir düğmeyi tıklayarak kadar basit Programı kaydedin. Favori istasyonu dinlerken ve kayıt kayıt düğmesine Hit anında başlar. Snowtape ses sınırlarını otomatik olarak kayıtları kesim yapabiliyor. Snowtape potansiyel reklam veya interludes belirleyebilir. Dahili parça düzenleyici size istemediğiniz hiçbir engel ses çıkışı kesebilir ile ihraç edilecek.

1-Click İhracat iTunes tıklamanız yeterlidir "İhracat iTunes" düğme ve ses kaliteli AAC ses kodlanmış kaydedilir ve iTunes içine. Albüm sanat ve parça adları otomatik olarak iTunes Ses Tags olarak ihraç edilmekte ve doğrudan ses içine ihracat sırasında dahil olsun.

İthalat İnternet Müzik Snowtape ve. M3U internet playlist. PLS alabilirsiniz gibi. Webloc URL dosyalar. Sadece radyo listesinde üzerine dosyalarınızı damla veya "Import Files" menüsünden. Ayrıca Snowtape müzik ya da akarsu URL'ler sağlayabilir. Snowtape her URL ve sadece ithal olanlar çalışma denetler.

Bonus olarak Sürükle & Bırak iTunes Radio, Snowtape ayrıca, ürünlerin doğrudan iTunes gelen anlar. Bu kolayca Snowtape üzerine tıklayarak ve iTunes listeden sürükleyerek bir radyo istasyonu alabilirsiniz anlamına gelir. Bu daha önce iTunes yanı sıra komple iTunes radyo katalog ithal herhangi bir radyo istasyonu ile çalışır.

Last.fm ile alın Albüm Artwork Snowtape ortakları albüm sanat ve ek albüm meta bonus vermek. Çoğu durumda, Snowtape sizin için otomatik olarak bu bilgileri indirebilirsiniz. Alternatif olarak, "Album Info Al" düğmesini arar ve herhangi bir albüm bilgi ekler ve sanat eserleri mevcuttur kapsamaktadır.

http://hotfile.com/dl/26474202/7062d57/Snowtape-1.5.4_389-UBkdS00M.rar.html[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...