Jump to content

Innovative System Optimizer 4.0


Cyph3r

Recommended Posts

Innovative System Optimizer 4.0

innovative_system_optimizer.jpg

Innovative System Optimizer, Windows XP ve Vista için sistem ayar yapılandırması sağlayıp bu doğrultuda sistemin daha randımanlı çalışmasını sağlayan bir programdır. Program yerleşik birçok aracı barındırır ve bu sayede kapsamlı temizlik, ayar ve yedekleme yapılabilir.

Sabit disk, kayıt kütüğü, bellek, başlangıç programları ve diğer bazı uygulamaları sistem içinde daha iyi çalışması için düzenleyebilir.

Innovative System Optimizer, 'tek tıklamayla iyileştir' özelliği ile çoğu uygulamayı ve iyileştirme işlemini tek tıklamayla kolay ve hızlı bir şekilde yapabilir. Temizlenecek ya da düzenleme yapılacak kısımları kendinizin işletim sistemi içinde arayıp bulması zor ve tek tek bunlarla uğraşmaktansa program çoğu şeyi otomatiğe alıp kolaylıkla yapabilir.

Windows sistem araçlarına alternatif araçlar bulunduruyor. Programın kendi içinde disk birleştirme aracı, kayıt kütüğünü temizleme ve yedekleme gibi araçlar var.

Disk birleştirme işi sayesinde parçalanmış disk ve dosyalarınız belirli bir sıraya sokulup bu doğrultuda diskin daha hızlı ve daha randımanlı çalışması sağlanabilir. Aynı şekilde sildiğiniz halde kayıt kütüğünde iz bırakan programların artıkları da temizlenebilir. Bellek (RAM) iyileştirmesi sayesinde kapattığınız halde bellekte yer kaplayan programları iyileştirme sayesinde düzenleyebilir.

Startup Manager: Başlangıçta çalışan programları düzenler. Bu sayede özellikle sistem tepsisinde (saatin yanı) yer alan program kalabalıklığına son vermiş olursunuz. Ayrıca sistem tepsisinde simge olarak belirmese de yine arka planda çalışan programları kapatarak bilgisayarın daha hızlı açılması ve kapatılması sağlanabilir. Bu kısımdaki programlar çoğaldıkça sistem açılış ve kapanışı yavaşlar.

History Cleaner: Geçmişi temizle. Bu özellik sayesinde bilgisayardaki çoğu programın geçmiş bilgileri temizlenir.

Registry Cleaner: Kayıt kütüğünü temizle. Kayıt kütüğü içinde ölü bulunan kayıt bilgilerini temizler.

Registry Optimizer: Kayıt kütüğünü iyileştir. Sürekli program kurup silme neticesinde kayıt kütüğü içinde oluşan gereksiz ve silinmesi gereken kayıt bilgilerini temizler. Ayrıca kayıt kütüğünü de yedekleyebilir ve bir sorun çıktığında geri yüklemek için kullanabilir.

Registry Backup ve Restore: Sabit disklerin fiziksel sorunu olup olmadığını kontrol eder ve sistem hatası, bozulması ve geçersiz dosya adı klasörü arar.

Hard Disk Defrag: Diskleri ayarlama. Program yükleme, kaldırma, silme gibi çeşitli sorunlar yüzünden diske ilk kurulduğu gibi hızlı erişim sağlanamıyorsa, disk birleştirme sayesinde diskin yapısı içinde yer alan dosya ve klasörler belirli bir sıraya dizilip daha hızlı çalışması sağlanır.

Memory Optimizer: Bellek iyileştirme.

Program içinde yer alan güçlü ve gelişmiş temizleyici sayesinde 200'den fazla programı tanıyıp, bu programların önbellek ve geçmiş bilgilerini temizleyebilir.

:download1:

http://sharingmatrix.com/file/4155308/System.Optimizer.v4.0.rar

http://hotfile.com/dl/40741199/f8b198b/Innovative.System.Optimizer.v4.0.Cracked-MESMERiZE_cw.rar.html

http://rapidshare.com/files/382377660/Innovative.System.Optimizer.v4.0.Cracked-MESMERiZE_cw.rar

http://d01.megashares.com/dl/ns7f60Q/Innovative.System.Optimizer.v4.0.Cracked-MESMERiZE.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...