Jump to content

Nvidia Geforce Fx 5500 - Xp Için


awwar99

Recommended Posts

Bu sürücü XP için olanı :

fx 5500 , Nuh nebi aleyhisselam zamanından kalma bir kart olsada :D pentiumlarda çok yaygın kulllanılmış bir kart , Cd si kaybolunca nvidia nın sitesinden indirilen program bir halta yaramıyor gibi gözükür.... hazırlopçu milletimizin fx 5500 lü kullanıcıları için sürücü programını paylaşıyorum :

2008 den sonra bu karta ait güncelleme yok , bu indireceğinizi güncelleme için kullanmayın , eski NVidia sürücüsünü kaldırın bunu yükleyin , formattan sonra yükler gibi sıfırdan... rar dosyasını açalım , NVIDIA\Win2k\175.19\English içinde setup.EXE 'ye tıklayıp ne çıkarsa next !

(oyunlarda takılmanın donmanın genel sebebi Ram'lerin tam oturmaması oluyor , üst alt klipslerin tam kapanıp ram'İ kavradığından emin olun... bu kart epey bir oyunu kaldırıyor yoksa , birde saatin yanında çıkan nvidia simgesine sağ tıklayıp kaliteden yüksek performansı seçtinizmi sizi kimse tutamaz :D )

Link to comment
Share on other sites

windows 7'de sonuç 0 :)

Vista 32 ve 64 bit için sürücü yüklemişler :

ama 7 için yok nedense , vista için güncelleme tarihi "release 2006" yazıyor :D , ve saçmalığın boyutu Xp için indirilen sürücü programının Türkçe dil desteği olmaması ile iyice katlanıyor. Nvidia sitesininde Türkçe dil seçeneği yok...

nvidia'nın sürücü aratabilecğiniz download adresi de buymuş :

Please register to see this content.

Nvidia sitesinden sürücü özelliklerini aratıp direkt oradan indiren biraderler için : indirdiğiniz program sürücüyü tanımaz ve Nvidia'da yüklenmemiş gibi gözükürse ( ekran 16 bit renk kalitesine düşüyor ) , C:/ dizininde oluşmuş NVİDİA klasörünün içinde setup.EXE yi bulun ve oradan çalıştırın , o zaman yüklüyor , ve o dosyayı rar'layıp saklayın , formattan sonra yüklemek için... evet genellikle :D böyle çalışıyor , bozmadan yapmayı öğrenmek olmuyor ne yapalım :D

Link to comment
Share on other sites

FX5200'üm varken Vista sürücülerini Windows 7'ye yüklemiş ve Aero açabilmiştim.Bilginize.

Bu arada Pentium 4 işlemci ve FX serisi kartlar zamanında tüketiciye belki de en çok kazık attıran iki üründür.

Bugün COD4 bile oynayabildiğiniz mis gibi 9550,9600 serisi kartlar dururken rezil durumda olan FX serisi kullanılmış,bugün üzerine 64 bit OS yükleyebildiğiniz Athlon 64'ler dururken "çok ısınan" (evet var,kullanıyorum çünkü) ve hiç bir işe yaramayan (Yaramıyor gerçekten) HT özellikli Pentium 4'lerle (ya da Athlon XP yerine Celeronlarla) millet çok güzel kazıklanmıştır.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...