Jump to content

Hp'den Tasarruflu Sunucu


kanlıkefen

Recommended Posts

Bir araştırmaya göre kriz zamanlarında şirketler en çok BT altyapılarından kısıntı yapıyor. Bu durumu fark eden HP ürünlerinde tasarruf özelliklerini artırarak, şirketlerin BT maaliyetlerine yardımcı olacak teknolojiler üzerinde çalışıyor.

HP'nin birleşik altyapılar, sanal bağlantı, StorageWorks SAN Sanallaştırma Hizmetleri Platformu ve bu platformla çalışan P4000 SAN 2. Kuşak çözümleri müşterilerin düşük maliyetli ve verimli veri merkezleri kurmasını sağlıyor.

İşini geliştirdikçe öde sistemi

HP StorageWorks SAN Sanallaştırma Hizmet Platformu (SVSP) HP Sanal Bağlantı ile kurulan Birleşik Veri Merkezlerinin tek bir platformda uyum içinde çalıştırılmasına olanak tanıyor. "Çatal yol" mimarisi kullanılan platformda HP sistemleri ve diğer firmalardan satın alınan sistemler tek bir sanallaştırma havuzunda birleştiriliyor. Böylece kaynak kullanımı optimize edilerek maliyetler düşürülüyor.

Firmanın bu konuda geliştirdiği, HP P4000 G2 SAN çözümleri ise veritabanları, e-posta uygulamaları ve sanallaştırılmış sunucular için optimize edilmiş olarak sunuluyor. Firma geliştirdiği "İşini geliştirdikçe öde" ve "her şeyi içinde" adlı üçretlendirme modelleriyle firmalara destek olmaya da çalışacak. Bu modele bağlı ürünlerde 3 yıl destek garanti de bulunuyor.

P4000 G2 SAN sistemdeki hataları etkili bir şekilde gidererek iş sürekliliği, felaketten kurtarma ve sistem genişletme kolaylığı gibi seçenekler sunuyor.

Küme veri depolama mimarisine dayanan P4000 G2 SAN çözümleri kapasite ve performansı artırırken iş sürekliliğini garanti altına alıyor ve sistemlerin tasarruflu olarak genişletilmesini sağlıyor. Ayrıca, ayrıntılı kaynak atama sistemi ile (thin provisioning) müşterilerin veri depolama sistemlerinden maksimum verimi almasına imkân tanıyacak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...