Jump to content

Wİndow 7 Ve Vİsta Programlari İle


Recommended Posts

MERHABA ARKADAŞLAR. WİN7 VE VİSTA İŞLETİM SİSTEMİ İLE CRACK YAPILMIŞ VE PROGRAMLARI KURULU OLAN BİR SİSTEM VAR MI VARSA LİNKİNİ VERİRMİSİNİZ. İSTEDİĞİM PERFECT XP LER GİBİ PROGRAMLARI KURULMUŞ HAZIR HERŞEY. BANA VİSTA VE WİN7 İÇİNDE BÖYLE BİR ŞEY LAZIM. ÇOK ACİL ARKADAŞLAR. ŞİMDİDEN İLGİLENEN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Link to comment
Share on other sites

http://www.tnctr.com/index.php?showforum=72[/CODE]

alt başlıklarda vista ve win7 var :)

KARDEŞ BEN HAZIR İSTİYORUM. ORAYI İNCELEDİM AMA BULAMADIM. BENİM ARADIĞIM TAM OLARAK PERFECT VEYA DİĞER KATILIMSIZ PROGRAMLAR GİBİ DERIVERLERI, PROGRAMLARI İÇİNDE GÖMÜLÜ OLAN İŞLETİM SİSTEMİ. CD TAKTIKTAN SONRA HERŞEYİ KENDİSİ YAPACAK. PROGRAMLARIDA KENDİSİ KURACAK ÖRN OFİS2007 VE YA 2003, WİNAMP, WİNRAR, MSN, FOXIT READER, NERO, CLEANER GİBİ PROGRAMLARI HAZIR OLACAK. UMARIM ANLATABILMIŞIMDIR. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. YADA BANA SÖYLEYİN BEN YAPAYIM. XP YE BEN SATA EKLEDIM AMA DAHA FAZLASINI YAPAMADIM. BU KONUDA YETERLI BILGIM YOK VE İŞİN KÖTÜSÜ PROGRAM COK ACIL LAZIM. [color=#000080][/color]

Link to comment
Share on other sites

KARDEŞ BEN HAZIR İSTİYORUM. ORAYI İNCELEDİM AMA BULAMADIM. BENİM ARADIĞIM TAM OLARAK PERFECT VEYA DİĞER KATILIMSIZ PROGRAMLAR GİBİ DERIVERLERI, PROGRAMLARI İÇİNDE GÖMÜLÜ OLAN İŞLETİM SİSTEMİ. CD TAKTIKTAN SONRA HERŞEYİ KENDİSİ YAPACAK. PROGRAMLARIDA KENDİSİ KURACAK ÖRN OFİS2007 VE YA 2003, WİNAMP, WİNRAR, MSN, FOXIT READER, NERO, CLEANER GİBİ PROGRAMLARI HAZIR OLACAK. UMARIM ANLATABILMIŞIMDIR. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. YADA BANA SÖYLEYİN BEN YAPAYIM. XP YE BEN SATA EKLEDIM AMA DAHA FAZLASINI YAPAMADIM. BU KONUDA YETERLI BILGIM YOK VE İŞİN KÖTÜSÜ PROGRAM COK ACIL LAZIM.

caps lock kapatın uyarı almadan büyük harfle yorum yapmayın

şu an böyle bi konu yok zaten 2 si bi arada olmaz 7 ile vista ancak vista xp war oda bariş abinin sitesinde mewcut

yada

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Pardon arkadaşlar bilmiyordum büyük harfle yazmanın yasak olduğunu.

ikisi aynı anda değil istediğim benim istediğim ya vista yada win7 hangisi olduğu öenmli değil arkadaşlar. yada bana eğitim verinde ben yapayım yaw :( walla kafayı yecem sonda.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...