Jump to content

Devhook 0.41d


fettan_x

Recommended Posts

Son günlerde moda olan devhook 0.41 ile 2.50 yi emule edip oyunlar oynama işinde kullanılabilen iso sıkıştırma formatıdır . daha çok eskiden isosu çalışmayan daha yeni çalıtırabildiğimiz oyunlar . misal ; splinter cell essentials tomb raider legends sims 2 fifa street 2 fight night round 3 WWE smackdown ve İSTEDİĞİNİZ TÜM İSOLAR . mesela sims 2 oyunu 1.16GB tan 460 mb a kadar küçülttü ve o şekilde memory stickimdeki boş yerlerden fedakarlık yapmadan oynayıp bitirdim bile . hatta 861MB olan fifa street 2 önce ripleyip sonra CSO ya sıkıştırdıktan sonra tam 73mb a düşüyo .

DevHook 0.41d DOWNLOAD LİNK

http://www.megaupload.com/?d=BR7RXE36

ÖNEMLİ NOT :

CSO sıkıştırma formatını dediğim gibi daha çok 2.50+ isteyen oyunlarda kullandığımızı söylemiştim . ama DEVHOOK 0.41 in asıl yaptığı iş pspmizi 2.50 imiş gibi göstererek hem de 2.50nin özelliklerini tamamen kullanmamıza izin vererek ISOları load edip oynamamıza izin verdiği için doğal olarak 2.50+ istemeyen ESKİ OLSUN YENİ OLSUN FARKETMEZ İSTEDİĞİNİZ TÜM İSOLARI DA CSO İLE SIKIŞTIRIP BOYUTTAN VE YERDEN KAZANARAK OYNAYABİLİRSİNİZ

CSO KULLANIMI :

CSO ları normal isolar gibi devhook 0.41 ile çalıştırabilirsiniz . atıyorum eskiden " fifastreet2.iso " olarak ISO klasörünün içine atıp oynadığınız isoyu artık " fifastreet2.cso " olarak aynen eskisi gibi ISO klasörünün içine atıp DEVHOOK 0.41 ile çalıştırabilirsiniz . hemde eskisi gibi hiç beklemeden yarı boyutuna düşmüş isoyu hiçbir fark olmadan oynayabilirsiniz .

DAX nedir ?

O da uzun süredir kullanılan farklı bir sıkıştırma formatıdır . mesela DAXZISO programıyla kullanılabilir . midnight club 3 ü 1.6 GB tan 900mb a düşürdü ve çok rahat oynuyorum şahsen

DAX KULLANIMI :

DAX ları normal isolar gibi DAXZISO LOADER 0.62 ile çalıştırabilirsiniz . örneğin eskiden "midnightclub3.iso " olarak ISO klasörünün içine atıp oynadığınız isoyu artık " midnightclub3.iso.dax " olarak aynen eskisi gibi ISO klasörünün içine atıp DAXZISO LOADER 0.62 ile çalıştırabilirsiniz . hemde eskisi gibi hiç beklemeden yarı boyutuna düşmüş isoyu hiçbir fark olmadan oynayabilirsiniz .

Bu ikisi ne işe yarar ?

isolarınızı sıkıştırarak daha az yer kaplamalarını ve memory stickinizde daha fazla iso koyabilmenizi ve daha fazla boş yer kalmasını sağlar .

DONUSÜM PROGRAMI LİNK:

http://www.megaupload.com/?d=YM1K1RFV

1 -Yukarıda gördüğünüz gibi neyi neye çevirecekseniz o kutucuğu işaretleyin.

2 -Input file(s) yazan yerin sağındaki ... yazan yere tıklayın ve çevireceğiniz dosyanın yerini gösterin.ve aç deyin.

3 -En alt sağda Compress -Convert -Uncompress yazan yere tıklayın. çevirmek istediğiniz dosyanızın yanında çevrilmiş dosyayı bulacaksınız.

Link to comment
Share on other sites

dev hookta sorun yaşayanlar için

devhook 0,50

Please register to see this content.

linkteki install dosyasını indirip aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapıyoruz!

1)indirdiğimiz dosyayı bilgisayarımızda çift tıklayarak setupa başlıyoruz (bu aşamada pspmizi setuptayken tanıtıyoruz, setup kendi yüklüyor)

2)Setup yüklemeyi bitirdikten sonra psp oyun menüsündeki "PSAR Dumper" isimli emulatorü çalıştırıyoruz.

3)Emülator çalıştığında birkaç satır yazı gelcek "X" tuşu ile yüklemeye başlıyoruz.

4)Bu seferde satırlar önünüzden su gibi geçmeye başlicak korkmayın 2.82yi kurmaya başladık (yükleme işlemi bittiğinde otomatik psp menüsüne geri döncez)

5)Menüyü geri döndüğümüzde pspmizi kapıyoruz (dikkat!: stand bya geçmiyoruz tamamiyle kapıyoruz)

6)pspmizi tekrar açıp usb bağlantısnı aktif hale getiriyoruz.

7)memory stick root dizininde "F0" isimli bi dosya warsa doğru yoldayız demektir.

8)Root dizinindeki "devhook setup" dosyasını çift tıklıyoruz we yükleme işlemini tamamlıyoruz.

9)bundan sonra birkaç ufak ayar kaldı. usb bağlantısından çıkıp devhook 0.50ye giriyoruz.

10)"flash rom" seçeneğini giriyoruz.

11)"flash1: <ms0: install configfile" seçeneğinni seçiyoruz. (bu işlemi 1 kere yapmamız yeterli her oyun seçişimizde yapmaya gerek yok)

12)2.82 we oyun seçiyoruz gerisini biliosunuz ztn

13)psp devhook ile açılırken flashta karşınıza abzürt bi menü gelcek "sony computer vs." yazarken "O" tuşu ile bu menüden çıkabiliriz (Bu son bahsettiğim menünün bizi kazandırdıkları güzellikler war! mesela 2.82de home tuşuna basarakta karşımıza çıkan bu menü bizi 1.50ye dönmemize gerek duymadan oyun deiştirmemizi sağlayabiliyor) ama bu menüden her devhook çalıştırdıımızda kurtulmak istersenizki bende en iisi derim devhook "boot menu" seçeneklerinden "xmb menu" seçin bidaha açılışta karşınıza çıkmicaktır sadece home tuşu ile görülebilir hale gelecektir...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...