Jump to content

Hdd Sorunları


serdarr

Recommended Posts

Sevgili forum arkadaşlarım

Yıllardır forumu takip ederim. Etliye sütlüye pek karışmam seyenizde baya bir şey öğredim teşşekkür ederim.

Arkadaşlar benim donanımla ilgili 2 tane sorunum var. Bunlardan birisi bilgisayarı ilk açtığımda hardiski geç görüyor. yaklaşık 45 sn yada 120 sn arasında geliyor harddiskten dıııı zıııı diye ses geliyor monutor ekranı yeşil oluyor ve çalışıyor bunu nasıl çözerim.

ikinci sorunum ise ister nette sorf yada oyun yada photoshop çalışırken v.s v.s belli bir zaman sonra bu tamamen dengesiz harddiskten bir ses geliyor aynı cıtırt diye makina kitleniyor mavi ekran bile vermiyor. Sonra reset attığımda ilk başta hd görmüyor sonra sata kabloların bir oraya bir diğirine takıyorum bu işlem 10 - 15 dk sürüyor yada elektırkiği kesiyorum düzeliyor. Aradan bir zaman geçiyor sonra yine yapıyor. Bunun için hdd bile değiştirdim belli bir zaman sonra aynısını tekrar yaptı.

Anakart Asus K8N

Hdd Samsung HD502HI

Link to comment
Share on other sites

Belli canım yıllardır forumu takip ediyorsun sen :whistle: Üyelik tarihi mart 2010 post:2 <_< Yardım alabilmek için güzel rol yapmışsın.

Arkadaşım sen benim bir tanemi hesabımın olduğunu düşünyorsun. Yardım almak için açtım. Sen daha sokakta seksek oynarken ben internet'in başındaydım. Terbiyeni takın. Burda yardım istedim sadece o. Görüyorum ki senin gibiler yüzünde forum başka bir yere doğru gidecek rica ediyorum bir daha cevap verme .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...