Jump to content

Fizy.com Sitesinden Nasıl Müzik Indirilir


sevenleraglamasin

Recommended Posts

Orda genelde mp3 çalmıyor.Flv ve ya mp4'ün sesleri çalıyor.Onları da indirmek için Firefox'ta DownloadHelper kullanarak ya da internet explorer'da geçiçi dosyalara bakarak yapabilirsin..

Bu cevap yeterli bence. Çünkü fizy.com da aşağıda müzik dinlerken küçük bir ekran icon u var ona tıkladığında dinlediğin dosyanın videosuna ulaşabilirsin.

Zaten "Internet Explorer" kullanıyorsan temp klasöründe o videoyu bulursun. Firefox kullananlar içinde ya yukarıdaki eklenti veya firefox' yerel klasör olarak yine temp i kullanıyorsa temp den o videoyu alırsın.

Opera kullanıcıları için iş biraz daha farklı. Opera Araçlar menüsü geçiçi dosyalar sekmesinde izlediğin,dinlediğin,gezdiğin her sayfadaki içeriğin konumunu veriyor...

Bu kadar bilgi yetmezse Flashget veya Orbit downloader kur. Zaten onlar izlediğin videoları indirmen için her videonun yanında indir diye buton gösterir. ;)

Link to comment
Share on other sites

fizy Youtube ve benzer sitelerde arama yapıp sonuçları gösteriyor çalışma mantığı öyle yani.

Aşağıda ki bağlantıya bir göz atın.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=136128[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

"

Please register to see this content.

bu parçayı nasıl indireceğiz örnek olarak teşekkürler

Yahu neden illa fizy den indireceksin ki(Ha böyle şeyler için internet download manager kullanırım ama.). Limewire ile çek. Bulunamayacak türden bir şarkı değil. Ben gönderirdim ama site kurallarına aykırı. ;)

Link to comment
Share on other sites

süper mp3 download kullan bi çok parçayı video sitelerinden bulup indirirken kendisi mp3e çeviriyo forumda bulabilirsin sanırım ben katılımsız bölümünden indirdim fizye ihtiyacın kalmaz bu program video sitelerinide taradığı için benim şuana kadar arayıpta bulamadığım bi mp3 olmadı tavsiye ederim :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...